Watch out America – hrvatska vina stižu na američko tržište

U prekrasno uređenom prostoru Business Cluba 5 na 14. katu Sky office Towera, sinoć je održana zanimljiva vinska večer „Watch out America“.

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
U organizaciji časopisa Vinum.In i Business Cluba 5 sedamnaest hrvatskih vinarija predstavilo je svoja vina u ležernoj atmosferi uz kušanje i druženje.

Sudjelovale su vinarije iz različitih vinskih regija u Hrvatskoj, a to su: Badel 1862, Black Island Winery, Dubrovački Podrumi, Testament, Vina Sladić, Vinarija Matić, Vinarija Plančić, Vinarija Stina, Vinarija Rizman, Vinarija Damjanić, Iločki podrumi, Enosophia, DeMar vina, Vinarija Zlatno brdo, Štampar, Fakin i Galić.

Kako bi gosti u potpunosti uživali, PIK Vrbovec se pobrinuo da uz vina imaju fantastične nareske iz njihove ponude.

Vlasnici tvrtke Croatian Premium Wine Imports, Inc. Boston, koja se bavi uvozom i distribucijom hrvatskih vina u SAD, kao i online trgovinom za sve američke države, i vlasnici tvrtke 4240 Brands, distributeri iz Colorada, razgovarali su s vinarima o pojačanju promidžbe hrvatskih vina na američkom tržištu.

„Zajedničkim snagama trebamo promovirati Hrvatsku kao vinsku zemlju, a ako samo jednoj osobi prenesete da u Americi može kupiti hrvatska vina, napravili ste dobar posao za naše vinare,“ istaknula je Mirena Bagur iz tvrtke Croatian Premium Wine Imports, Inc, Boston.

Dragi gosti iz Amerike, vlasnici tvrtke 4240 Brands podijelili su s gostima druženja svoje oduševljenje Hrvatskom u kojoj su proveli dva tjedna u obilasku vinarija i kušanju vina. Na sinoćnjem druženju kušali su neka od ponajboljih vina kojima se Hrvatska može ponosno predstaviti američkom tržištu te s vinarima dogovarali suradnju.

Hrvatska ima vina kojima se može i treba pohvaliti američkim vinoljupcima!

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.