Vodnjan vas poziva na 16. Dane mladog maslinovog ulja od 19. do 21. studenog 2021. godine

Nakon prošlogodišnje pauze, Dani mladog maslinovog ulja vraćaju se u Vodnjan!

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Manifestacija, koja je ime Vodnjana i dobar glas o njegovim ekstra djevičanskim maslinovim uljima pronijela svijetom, nakon prošlogodišnje pauze zbog Covida održat će se od 19. do 21. studenog 2021. godine.

Organizacija 16. DMMU-a već se zahuktala i pripreme su u punom jeku. Nakon pomnih razmatranja kao mjesto zbivanja odabrana je poznata i uhodana lokacija na parkiralištu u Istarskoj ulici. Ove će godine fokus manifestacije biti na lokalnim maslinarima i uljarima te njihovim proizvodima, možda i više nego ikad prije. Ali, bogat trodnevni program donijet će i druge sadržaje i to ne samo ispod velikog šatora. Ni ove godine neće izostati stručna predavanja, cooking show te vođene degustacije u Oil baru.

​​​​​​​Vodnjan je već daleko poznat kao središte vrhunskih EDMU-a u Istri. EDMU je akronim za ekstra djevičansko maslinovo ulje koje se smatra najčišćim oblikom maslinovog ulja koje postoji. Naši proizvođači s ponosom predstavljaju svoje proizvode koji nose oznaku ekstra djevičanskog maslinovog ulja iza čega stoji mnogo truda i rada. Naša se ekstra djevičanska maslinova ulja proizvode s posebnom pažnjom kako bi vam pružili vrlo kvalitetan proizvod.


​​​​​​​Kroz godine naši su proizvođači uspjeli stvoriti kvalitetna monosortna ekstra djevičanska maslinova ulja, kao i kupaže, koja se mogu koristiti u svakoj prilici i začiniti svaki obrok, neovisno radi li se o salati, mesu, ribi, tjestenini, sladoledu ili čokoladnom desertu. ​​​​​​​Naši će vas proizvođači srdačno ugostiti i rado će s vama podijeliti svoju ljubav i znanje. Nije važno želite li s EDMU svoje jelo dignuti na neku sasvim drugu razinu ili jednostavno želite iznenaditi svoje najdraže ukusnim gurmanskim darom.

​​​​​​​Držite se kvalitete i uživajte u blagodatima okusa i hranjivih vrijednosti naših ekstra djevičanskih maslinovih ulja, bilo da ga koristite za kuhanje i pečenje ili jednostavno za njegu kože. ​​​​​​​Razmazite se i otkrijte svoje omiljeno EDMU u Vodnjanu!

Pogledajte ponudu proizvođača ovdje.

 

Detalji:

https://www.vodnjan.hr/hr/manifestacije/16-dani-mladog-maslinovog-ulja—xvi-giornate-dellolio-doliva-novello-2021

FB event:

https://www.facebook.com/Dani-mladog-maslinovog-ulja-Vodnjan-Dignano-186160144795022

16. izdanje DMMU-a odvijat će se u skladu s epidemiološkim preporukama i mjerama te će ulaz u šator biti moguć isključivo uz Covid potvrde uz mogućnost testiranja na licu mjesta.

http://www.dmmu.info/

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.