VinMarKon: Prva hrvatska konferencija o vinskom marketingu održava se ovog lipnja

by Ribafish
0 komentar

VinMarKon će se održati u hotelu International (****) u Zagrebu, 30.06.2020. godine u organizaciji udruge Vinoljupci. Ciljevi konferencije su edukacija te otvorena, sadržajna komunikacija o temama koje imaju važan utjecaj na gospodarski plasman i pozicioniranje hrvatskih vina na domaćem, regionalnom i svjetskom tržištu.

VinMarKon je primarno namijenjen vinarima, ali i svim vinskim profesionalcima, distributerima vina, predstavnicima HoReCa sektora kao i ljubiteljima vina koje zanima navedena tematika. Važnost konferencije je upravo u „putokazu“ vinarima kako i sami mogu s pravilnom strategijom „ući u koštac“ s ovim izazovnim vremenima i pripremiti se za neizvjesnu jesen. Susret sa stručnjacima i drugim vinarima iz cijele Hrvatske, koristit će svima u odlukama kako dalje usmjeriti vrijeme i sredstva u marketing/prodaju/prezentaciju vina.

Krovna tema prvog VinMarKona je “Strateško planiranje u vinskom marketingu” s predstavnicima relevantnih institucija i stručnjacima s iskustvom u tom području. Konferencija je sastavljena od panel-diskusije i niza predavanja koji su, svaki na svoj način, povezani s krovnom temom. Sadržaj panela i predavanja prati problematiku strateškog planiranja u vinarstvu na nacionalnoj i županijskoj razini, preko razine vinskih udruga, pa sve do razine pojedinih vinarija.

Panel diskusija i predavanja interaktivni su i dinamični: o svakoj pojedinoj temi govore 2-3 predavača. Umjesto teorije, fokus je na prijenosu postojećih iskustava, dobre prakse i korisnih primjera koji su u potpunosti primjenjivi u poslovnoj stvarnosti. Iznimno važan i izazovan trenutak u modernoj povijesti hrvatskog vinarstva moguće je „preživjeti“ samo u zajedništvu, a ovo je mjesto susreta vinara koji, svojim idejama, mogu pridonijeti rješenjima krize.

Program pogledajte na: https://www.facebook.com/events/181345649773224/

Cijena kotizacije: 880 kn

Kotizacija uključuje: Sudjelovanje na panel diskusiji i svim predavanjima, ručak (buffet), kavu i osvježenje u pauzi
Prijava se smatra važećom ako sadrži pravilno ispunjenu online prijavnicu te potvrdu plaćanja. Prijavnica se nalazi na linku: https://forms.gle/B6o5V4jGGQ7qdxQQA

Organizatori:
Glavni organizator konferencije je udruga Vinoljupci u suradnji s partnerima – tvrtkama Zlatne riječi j.d.o.o. i diWine j.d.o.o.Partner konferencije je Visoka poslovna škola PAR (prva i jedina neovisna visokoobrazovna institucija u Primorsko-goranskoj županiji)

Vinoljupci su udruga koja aktivno djeluje na promicanju vina i vinske kulture od 2014.godine. U tom je periodu organizirala 7 većih vinskih festivala (pretežno open-air), te preko 60 manjih vinskih evenata (kušaonica, radionica, prezentacija i networking evenata). Odnedavno, udruga je pokrenula i mali vinski portal Wine&Only koji promiče vino i vinsku kulturu, dajući tako doprinos sceni eno-gastro medija.

Fotografije: Julio Frangen

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.