Vinart 2023.: Rezervirajte kraj veljače za vinske radionice i 3. i 4. ožujak za omiljen festival vina!

Radionice se održavaju 23.2. i 24.2., te 28.2. i 1.3.2023. u hotelu Dubrovnik u Zagrebu, Vinart Petit Tasting 25.2.2023. u Hotelu Dubrovnik, a sajam odnosno promenadno kušanje u petak i subotu 3.3. i 4.3.2023. godine u Laubi

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Upoznavanje različitih vinskih regija, otkrivanje izvanrednih vina, promocija kvalitete, networking i poticanje kulture pijenja vina naš su stalni izazov i motivacija. U ovogodišnjem izdanju Vinart Grand Tastinga za vas smo ponovo pripremili bogat program radionica na kojem će se predstaviti ikone hrvatske vinske scene te vodeći vinari iz regije.

Tako još jednu uspješnu godinu započinjemo VINART GRAND TASTINGOM koji će razveseliti mnoge vinske stručnjake, ali i obožavatelje vina.

U organizaciji Vinart grand tastinga očekuju vas 24 Vinske radionice u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu, podijeljene u 4 dana (23.2., 24.2., 28.2. i 1.3.). Zatim drugi po redu Vinart Petit tasting, namijenjen svima vama željnima kušanja pomno odabranih vina, zakazan za 25. veljače, također u Hotelu Dubrovnik, a cijeli niz događanja zatvaramo nadaleko poznatim festivalom Vinart grand tastingom u Laubi 3. i 4. ožujka.

Kako biste osigurali svoju ulaznicu za #vinskeradionice i #vinartpetittasting, posjetite https://www.grandtasting-vinart.com/hr/radionice_i_ulaznice/ i kupite je već danas.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.