Velika fešta na Danima polja pivarskog ječma u Novoj Gradiški

Dani polja pivarskog ječma, tradicionalna manifestacija u organizaciji tvrtke Axereal Croatia i Slavonija slada, uspješno je održana 1. lipnja ispred Tvornice Slavonija slad u Novoj Gradiški

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Bilo je to druženje tristotinjak proizvođača-kooperanata ječma iz cijele Hrvatske i struke. Proizvođači su posjetili ozime i jare ječmove na pokusnim poljima. Frederic Moulin, generalni menadžer tvrtke Axereal za jugoistočnu Europu pozdravio je nazočne izrazivši zadovoljstvo što su se okupili u tolikom broju.


„Želja nam je da širimo naše poslovanje i na druge kulture, tj. žitarice, ali što je najbitnije, da pritom ne gubimo naš identitet i prioritet, a to je svakako pivarski ječam jer je to „kičma“ našeg poslovanja“, rekao Frédéric Moulin.


Kooperante i ostale goste pozdravili su Boris Ormanec, generalni menadžer tvrtke Boortmalt za centralnu Europu i Ivan Pozder, voditelj tehnološko-komercijalnog tima tvrtke Axereal, koji je naglasio kako su ovo već 25. po redu dani poja pivarskog ječma i upravo toliko godina traje suradnja i partnerski odnos s proizvođačima diljem Hrvatske. Usporedio je taj odnos poslovne suradnje s dobrim brakom i zaključio da ga ni ubuduće ne treba mijenjati.


Nakon uvodnih riječi, uslijedio je obilazak polja uz stručnu pratnju. Govorilo se o stanju usjeva, proizvodnoj godini, novim i već dobro poznatim sortama koje tvrtka Axereal sije. Nakon obilaska bio je organiziran ručak i druženje uz zvuke tambure TS Satir iz Davora. Dodijeljena su i priznanja Zlatni klas 2023. najuspješnijim kooperantima tvrtke Axereal, Matiji Brkancu i Ružici Šijaković, te bivšem direktoru Slavonija slada i generalnom menadžeru za centralnu Europu Vladi Bičaniću.

Osobno mi je uvijek čast, zadovoljstvo, a prije svega veselje sresti poznate ljude iz svijeta pivarstva i nazdraviti za buduće pobjede. Upravo je tako i bilo, vidimo se i sljedeće godine!


Originalan tekst na linku

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.