Tvornica Kulture predstavila Sindikat Food Club

by Ribafish
0 komentar

Svakog petka i subote Sindikat Food Club by Tvornica Kulture nudi jedinstven spoj gastronomskih užitaka i glazbeno-scenskog programa!

Službena objava:

Ako ste se pitali što zajedničko imaju glazba i gastronomija projekt Sindikat Food Club objedinjuje upravo ta dva doživljaja stvarajući odmak od uobičajene ponude restorana i koncertnih prostora.

Sinoć je Tvornica Kulture osvježila svoj klupski program predstavivši spoj dobre kuhinje i akustične glazbe. Neočekivana lokacija koncertnog prostora transformirana je u upečatljiv restoran-bar koji uz ponudu hrane nudi i poseban glazbeni doživljaj, pa su na prvoj večeri za glazbeni program bili zaduženi nezaustavljivi Soul Fingersi. Uz sjajne nastupe poznatog soul & funky sastava gosti su uživali u delicijama chefa Kristijana Tabeta koji je svoju gastro priču predstavio kroz tri kvalitetna i zanimljiva slijeda.

Novi program, jedinstven u gradu Zagrebu, pratili su domaći glazbenici koji će se i sami naći na pozornici, poput Mile Kekina, Ivana Dečaka, Nenada Borgudana iz Detoura, i Igora Geržine te chefova Mate Jankovića i Christiana Misirače. Program je predstavila Ivana Delač koja je uz kraće razgovore s gostima najavila bogati program koji je Sindikat Food Club pripremio u sljedećim mjesecima i zahvalila partnerima Rhino produkciji, vinima Galić i Grif-u.

Vikendima će se na meniju mijenjati razne vegetarijanske, mesne i riblje delicije ekskluzivno kreirane od strane najboljih hrvatskih chefova. Gastro noviteti moći će se konzumirati s odabranim vinima uz glazbeni program uživo.

U sklopu Tvornice svakodnevno radi i Sindikat restoran pod kuharskom palicom chefa Kristijana Tabeta, a ovo kultno zagrebačko mjesto najveći je i caffe bar u gradu.

Dobrodošli ste svakog vikenda na atraktivne večeri koje ćete zasigurno pamtiti radi jedinstvene kombinacije vrhunskih kuhara i renomiranih glazbenika. Tijekom studenog i prosinca program će pratiti eminentni domaći glazbenici: Mile Kekin, Natali Dizdar, Vatra, Marko Tolja, Neno Belan, Igor Geržina, Detour, Mangroove i Pavel, a za originalan menu, okuse će kreirati najpoznatiji hrvatski chefovi, među kojima su Tom Gretić, David Skoko, Mate Janković, Deni Srdoč, Mate Sučić i brojni drugi.

Svoje mjesto osigurajte na vrijeme u sustavu Entria jer je kapacitet sjedećih mjesta ograničen poštujući sve epidemiološke preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

 

KALENDAR DOGAĐANJA:

30.10. Mile Kekin / chef Tom Gretić

31.10. Natali Dizdar / chef Tom Gretić

06.11. Vatra / chef David Skoko

07.11. Marko Tolja / chef David Skoko

11.11. Šajeta / chef Kristijan Tabet

13.11. Neno Belan i Fiumens / chef Mate Janković

14.11. Neno Belan i Đavoli / chef Mate Janković

20.11. Igor Geržina / chef Deni Srdoč

21.11. Detour / chef Deni Srdoč

27.11. Mangroove / chef Mate Sučić

28.11. Pavel / chef Mate Sučić

 

FOTO: Matija Dolenec

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.