Slatki paketić doživljaja Roberta Hromalića s receptom za Rum Punč!

Razmišljate li što pokloniti za blagdane? Zašto vaš dar ne bi bio slatki doživljaj, jer oni se pamte? Prošećite do kućice Le Kolač na Strossmayerovom trgu i nazdravite s dragim ljudima uz topli, miomirisni rum punč i najveću fritulu Adventa, punjenu toplom kremom od jabuke i vanilije. Ne zaboravite selfie na bočnoj strani kućice, gdje vas čeka simpatičan photo point. 

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

Jeste li znali da se naziv punč prvi put pojavljuje u 17. stoljeću te da su ga iz Indije u Englesku donijeli mornari i tako proširili Europom? Prvi punčevi radili su se od samo pet sastojaka, dok se u Le kolač varijanti, uz crno vino, rum i crni čaj dodaje još jedan sok i više vrsta začina, a okus ovog toplog napitka dugo se pamti.

Robert je pripremio i prhke, slatke, ručno rađene kekse, pakirane u atraktivnoj poklon kutiji. Idealni su kao znak pažnje poslovnim partnerima ili Božićni dar bliskoj osobi, a odlično će se uklopiti i među darove ispod bora. Keksiće osim na Fuliranju, možete potražiti i u slastičarnici Le Kolač u Petretićevoj 3, koja se uskoro seli na drugu lokaciju, uz novu ponudu i drugačiji koncept.

Ugodne i vesele blagdane želi vam Robert Hromalić i njegov tim.

Photo credit: Paula Šantić

Recept: Rum Punč by Robi Hromalić

1 l soka od naranče
3 crna čaja
300 ml crvenog vina
200 g šećera
100 ml ruma
600 ml vode
5 g cimeta
3 g klinčića
3 g suhog papra u zrnu
4 kom zvjezdastog anisa

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.