Sjajan party na predstavljanju istarskih OH WINES u zagrebačkom Rootsu!

by Ribafish
0 komentar

Saša Bernobić je iz sela Ohnići u Vižinadi (15 km od Poreča), došao u Roots and Juice Cocktail bar predstaviti proizvode vinarije OH WINES.

Kako je lijepo naglasio organizator Josip Novosol aka Dear Leader Joe, “Saša se u kratko vrijeme pozicionirao kao nova mlada zvijezda na hrvatskoj vinskoj sceni. Njegova vina su istarska, lagana, pitka, ali metoda proizvodnje je njemačka (Preciznost je na prvom mjestu. Broji se svaka bobica koja ulazi u bocu).”

Roots bar je bio ispunjen do posljednjeg mjesta. Bili su tu Dijana Grgić iz VINUM.IN magazina, Saša Stanković, Mustafa Topčagić, Tomislav i Sanda iz INWEB agencije, Kristina Hošnjak iz Aoma makeup akademije, Dmitrij Ivanov iz Diamond Palace Casina, brojni stranci iz cijeloga svijeta, ali i utjecajni ljudi poput samog organizatora kojeg je bilo posvuda. Svaka čast na organizaciji, a vi bacite oko na sve što možete probati iz ove priče…

Prenosimo s Flash.hr

Roots and Juice Cocktail bar
– OH Wines tasting
Foto: @DearLeaderJoe – Dragi Vođa, Flash.hr
Saša nam se predstavio na tečnom istarskom i kasnije na tečnom engleskom.
OH WINE se temelji na 3 segmenta brendiranja:
1) Mikrolokalitet OHNIĆI na kojima su smješteni vinogradi i maslinici
2) Tehnički savršena proizvodnja sa preciznim podacima o svakoj butelji i stručnom podrškom  (OH -karboksilna skupina etanola u logu svakog vina koja označava moderan pristup modernog stila vina bez naglaska tradicije)
3) Nakon kušanja svatko mora dobit dojam OH, kako je dobro to vino
Od vina nude:
1) MALVAZIJU
2) CHARDONNAY
3) TERAN
4) OH YEAH – bijela kupaža proizvedena od 80% malvazije i 20% chardonnaya
5) OH MY DARLING – rose proizveden od sorte teran
6) OH MY GOODNESS – crna kupaža proizvedena od 70% merlota,20% terana i 10% cabernet sauvignona
OH WINES
Foto: @DearLeaderJoe – Dragi Vođa, Flash.hr
U Rootsu smo degustirali njegovu malvaziju, OH YEAH bijelu kupažu, OH MY DARLING – rose i OH MY GOODNESS – Crna kupaža. Uz svaki slijed vina je dolazio slijed sireva, a probali smo i malo pršuta i paštetu od Boškarina.

Kako nam je Lidija Bačić otkazala u zadnji čas, nagovorio sam seku i kolegicu Tanju da nas zabavljaju za vrijeme degustacije. Vokalno instrumentalni duo ZJON – Zelena Juha od Naranče.

Saša u ponudi još ima i vrhunska maslinova ulja, ali ih nažalost nije donio u Zagreb jer ih je rasprodao. Bit će dobro i suncokretovo 🙂
OH EVOO maslinovo ulje
1) OH EVOO 1610*- blend sorata leccino, pendolino i bjelica s 1610 tehnološki savršenih plodova maslina u butelji od 0,5l (dostupno u 0,25l, 0,5l i 1,0l)

2) OH EVOO 1280*- monosortno ulje proizvedeno od sorte istarska bjelica sa 1280 tehnološki savršenih plodova maslina u butelji od 0,5l (dostupno u pakiranju od 0,5l)
OH vinarija u ponudi ima i pjenušac od Terana (extra suh bez dodatka šećera) u limitiranoj seriji od 100 boca i još 100 boca koje će izaći krajem godine. Pjenušac se može naručiti isključivo direktno iz vinarije, a ja sam eto bio jedan od sretnika koji je dobio priliku probati isti. Zadnji put sam se tako uzbudio kad sam dobio nagradno putovanje u Kumrovec.
Sjajan pjenušac koji košta samo 150 kn. OH vina se trenutačno mogu samo kupiti dirketno u vinariji ili online preko Facebook ili Instagram stranice, ali bi Saša uskoro trebao imati distributera u Zagrebu, tako da će se OH vina proširiti metropolom poput korone u noćnim klubovima.
OH pjenušac od Terana
Foto: @DearLeaderJoe – Dragi Vođa, Flash.hr
OH WINE
Ohnići 6, 52447 Vižinada
Tel:    +385914527473
             info@oh-bernobic.com
           www.facebook.com/OHwine06/

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.