S.Pellegrino Young Chef regionalno finale jugoistočne Europe i Mediterana 2022.

Brand S.Pellegrino, uz svoju S.Pellegrino Young Chef Akademiju, s oduševljenjem otkriva uzbudljive vijesti o regionalnom finalu jugoistočne Europe i Mediterana 2022., koje će ove godine ponuditi još relevantnije sadržaje, mogućnosti obuke i suvremene vizije globalnoj zajednici kuhara

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Čekanju je došao kraj: od 7. do 9. studenoga 2022. godine, S.Pellegrino Young Chef Akademija ugostit će u Zagrebu sve one koji dijele njezino uvjerenje u transformativnu snagu okusa uz Regionalno finale natjecanja Young Chef Academy 2022.-2023. za jugoistočnu Europu i Mediteran. Natjecanje će uključiti 10 mladih kuhara, regionalnih finalista, te njihovih 10 chefova mentora, događaj će trajati 3 dana i uključivat će natjecanje u kuhanju nakon čega će uslijediti ceremonija dodjele nagrada popraćena spektakularnom gala večerom.

Ovogodišnji regionalni finalisti S.Pellegrino Young Chef Akademije, jugoistočne Europe i Mediterana su:

 1. Gregory Kikis, Grčka, “The Story of Cod
 2. Ivan Tartaro, Hrvatska, “Grounded Roots”
 3. Žiga Koprivc, Slovenija, “Just the two of us”
 4. Emanuel Mocan, Rumunjska, “Renaissance
 5. Mojmir Marko Šiftar, Slovenija, “Stayin Alive”
 6. Paweł Szulżycki, Poljska, “Painting”
 7. Kovács Dominik, Mađarska, “Friend’s Ear”
 8. Letizia Vella, Malta, “The Puffed Octopus
 9. Maria Zoga, Grčka, “Red Mullet in Aegan Sea
 10. Olga Feferkuchen, Izrael, “Where Israel and Ukraine Meet

Prestižnu postavu sudaca sačinjavat će pet chefova iz cijele jugoistočne Europe i Mediterana: Iwona Niemczewska, Jeffrey Vella, Georgianna Hiliadaki, Oana Coantă i Avivit Priel Avichai. Žiri će ocjenjivati ​​finaliste na temelju tri ključna atributa – tehničkih vještina, kreativnosti i osobnih uvjerenja – kao i potencijala kandidata da stvore pozitivne promjene u društvu putem hrane. Kuhar koji najuspješnije pokaže te atribute bit će okrunjen regionalnim pobjednikom Natjecanja S.Pellegrino Young Chef Academy 2022. i imat će priliku natjecati se u velikom finalu S.Pellegrino Young Chef Academy 2022.-2023.

TRI DODATNE NAGRADE

Ovogodišnje natjecanje uključuje još tri nagrade koje odražavaju vjeru S.Pellegrina u transformativnu snagu gastronomije, podršku i izvan kuhinje te podršku toj transformativnoj moći. Regionalni dobitnici dodatnih nagrada također će biti pozvani sudjelovati u velikom finalu, što će im pružiti još jednu priliku da se povežu s nekim od najvećih gastronomskih imena iz cijelog svijeta.

Tri nagrade koje nadopunjuju postojeću nagradu S.Pellegrino Young Chef Academy su:

 1. Acqua Panna nagrada za povezanost u gastronomiji

Ova nagrada pripast će kuharu čije autorsko jelo najbolje odražava savršenu povezanost različitih kultura. Svrha nagrade je naglasiti rastući trend u globalnoj gastronomiji “Kuhari bez granica”.

 1. S.Pellegrino nagrada za društvenu odgovornost

O ovoj će nagradi odlučiti međunarodno priznati glas o održivosti hrane, odabirom kuhara koji iznese jelo koje najbolje predstavlja princip hrane kao rezultat društveno odgovorne prakse.

 1. Fine Dining Lovers ”Food for Thought” nagrada

Za ovu nagradu glasat će online zajednica ljubitelja fine hrane, foodieja, kuhara i ljubitelja gastronomije diljem svijeta, a bit će dodijeljena mladom kuharu koji najbolje predstavlja osobno uvjerenje unutar svog jela.

 

Kako biste saznali više o uzbudljivoj potrazi za talentima, posjetite: https://www.sanpellegrinoyoungchefacademy.com/.

Fotografije: S.Pellegrino Young Chef Academy

 

O S.Pellegrinu i Acqua Panni

S.Pellegrino, Acqua Panna i Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks međunarodni su zaštitni znakovi tvrtke Sanpellegrino S.p.A. sa sjedištem u Milanu, Italija. Distribuirani u više od 150 zemalja putem podružnica i distributera na svih pet kontinenata, ovi proizvodi predstavljaju izvrsnost kvalitete zahvaljujući svom podrijetlu i savršeno tumače talijanski stil diljem svijeta kao sintezu užitka, zdravlja i blagostanja.

Osnovan 1899. godine, Sanpellegrino S.p.A. vodeća je tvrtka u sektoru pića u Italiji sa svojim asortimanom mineralnih voda, bezalkoholnih aperitiva, pića i ledenih čajeva. Kao veliki talijanski proizvođač mineralne vode, uvijek je bio predan poboljšanju ovog primarnog dobra za planet te radi odgovorno i strastveno kako bi osigurao da ovaj resurs ima sigurnu budućnost.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.