Punih mjesec dana adventskog Studio Katrana!

Iako nije na najprometnijim putevima adventskih hodača, zagrebački je Katran s prijateljima iz okolice osmislio sjajnu prosinačku priču koju morate vidjeti!

by Ribafish
0 komentar

Ove će se godine obožavatelji Adventa u Zagrebu morati dosta disperzirati i zavirivati u mnoge kutke metropole u potrazi za vrhunskom klopom, kapljicom i zabavom. Gradec, ALU, Hilton, samo su neke od novih/starih lokacija, a mene je posebno razveselio Katran, pa sam pitao Igora Mijića koji je tu skoro pa sve, što lijepoga možemo očekivati na ovom skoro pa kultnom mjestu.

“Iskreno, Berlin, London i New York ovakva mjesta imaju već godinama, a sada smo tako nešto stvorili i u Zagrebu. S jedne strane smo najbolji foto studio u regiji, a s druge smo prebacili atmosferu iz kultnog, originalnog Katrana, kojeg smo stvorili, u novi prostor Studija Katran.

Ovdje se prije svega okuplja ekipa koja stoji iza većine novog i primamljivog sadržaja u gradu Zagrebu, a u takvoj atmosferi i mi smišljamo nov, originalan, zanimljiv sadržaj koji privlači stare, ali i nove goste. Ovom prilikom pozivamo i njih da dođu i dožive sve ono što je Studio Katran – od dropin saune, sushi radionice, izložbi mladih umjetnika, foto priča, urbanih vjenčanja, privatnih i korporativnih evenata, food trucka svih food truckova, a sada i Adventa, koji je sve samo ne klasičan.

Uglavnom, posjetite nas u dvorištu Radničke ceste 27 i prosudite sami jel’ ovo mjesto za vas i društvo. Samo ćemo reći – tko je došao ovdje jednom, uvijek se vraća.”

Dakle, ako želite biti u blizini jedne strogo čuvane birtije, jedne od najboljih craft pivovara Hrvatske i regije, jesti delicije legendarnog Ljuljija i otići u saunu garsonijeru – sve vas to očekuje u Studiju Katran od danas pa dok se ne umore. Jedino je sushi radionica rasprodana do siječnja, dakle, znate što vam je činiti…

Ovaj petak ne propustite – Phat Phillie i mršavija polovica Bolesne braće, Bizzo Brigante!

FB: https://www.facebook.com/FotoStudioKatran

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.