Program HURR-a za Međunarodni dan obitelji 2024. u Knjižnici Knežija

Crtanje i besplatno stručno predavanje: „Izazovi suvremenih obitelji“

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

„Da obiteljski dan ne čine stvari nego srdačni odnosi roditelja i djece“, slogan je pod kojim je davne 1989. godine Opća skupština Ujedinjenih naroda dan 15. svibnja proglasila Međunarodnim danom obitelji.

Tim povodom u srijedu 15. svibnja 2024. Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo (HURR) organizira prigodni program u Gradskoj knjižnici Knežija (Albaharijeva 7) koji počinje u 17:30 sati.

Poseban gost je dipl. psiholog Bojan Klapčić koji će održati predavanje „Izazovi suvremenih obitelji: psihološka perspektiva“. Ulaz na predavanje je slobodan, a nakon predavanja svi posjetitelji pozvani su da se pridruže neformalnom druženju. Moderatorica programa je tajnica HURR-a, Melita Požgaj.

Osim toga, knjižnica će cijeli dan biti otvorena za djecu i njihove roditelje. Dječica će crtati svoju obitelj, a crteži će biti obješeni u prostorijama knjižnice. Tako će i oni biti dio izložbe SRETNO DJETINJSTVO, izložba crteža koje su djeca crtala na eventu Ilica Q*ART. Doma neće otići praznih ruku jer će trud svakog djeteta biti nagrađeno prigodnim poklonom.

U čovjekovoj srži je želja za pripadanjem, a potreba povezivanja s drugima duboko je ukorijenjena u nama. Obitelji su temelj svakoga društva, a pružajući osjećaj pripadnosti i identiteta sudjeluju u oblikovanju vrijednosti i uvjerenja pojedinaca. Za našu djecu želimo sretno i bezbrižno djetinjstvo i ravnopravno roditeljstvo uz svu ljubav svakog roditelja i cijele obitelji.

Pridružite nam se 15. svibnja i zajedno se podsjetimo da je obitelj temelj današnjeg društva, a iz obitelji i obiteljskog okruženja stvaraju se ljudi sa svojim karakterom, stavovima, vjerovanjima koji grade svijet budućnosti.

Ulaz na događaj je slobodan, a sve informacije o aktivnostima potražite na:

Web – https://ravnopravno-roditeljstvo.com/

Facebook – https://www.facebook.com/Ravnopravno

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.