Postavljeni novi rekordi na Beer Mile Run by The Garden Brewery!

Dvadeset i dvoje natjecatelja i natjecateljica sudjelovalo je u posljednjoj ovosezonskoj pivsko-trkačkoj disciplini u kojoj su morali istrčati 1600 metara i pritom popiti 4 piva!

by Ribafish
0 komentar

Pivovara The Garden i pripadajući joj Taproom s dvorištem i parkiralištem i ove su nedjelje bile poprište zabavne utrke u svijetu poznate kao Beer Mile Run.

Kao i dvije nedjelje prije toga, na startu su se pojavili registrirani trkači (više) i neregistrirane pivopije (manje) u namjeri da otrče četiri kruga i pokušaju trčati manje od četiri minute i dvadeset i osam sekundi, koliko iznosi aktualni svjetski rekord u muškoj, odnosno 6:16.50 Amerikanke Allison Grace Morgan u ženskoj konkurenciji te 6.52.90 koliko je neslužbeni muški (Andrej Gužvinec) i 6:56.85 ženski hrvatski rekord (Kimberly Pašalić).

Kako je riječ o nevjerojatnom dostignuću Kanađanina Coreya Bellemorea, teško dostižnom i na samoj atletskoj stazi, na Žitnjaku se više pažnje posvetilo uživanju u ispijanju i pažnji da se dobro ispadne ispred objektiva. Naravno, izdvojila se tu i pobjednička ekipa s vrhunskim ostvarenjima, a uz dosta brojnu publiku, ovaj će se događaj definitivno ponavljati od festivala do festivala.

Najljepši su trenuci ipak bili kada bi se natjecatelji ispuhali i odmorili te nastavili uživati u sjajnim Gardenovim pivima, kojih su specijalno za Oktobeerfest napravili čak osam! Oktobeerfest je nakon skoro mjesec dana i završen upravo Beer Mileom, a programi će se nastavljati uglavnom kao i do početka festival uz obilje piva, sjajne hrane i zabavnih ritmova.

Na kraju, svakako treba spomenuti i osvajače medalja, kod žena je broncu osvojila Gabrijela Divković, srebro nakon velike borbe Irena Smojver, a pobijedila je kao i prije dva tjedna sjajna Tina Šolja u vremenu 8.27. Ivan Videk je osvojio broncu u muškoj konkurenciji, deset sekundi od njega je bio brži Luka Ištuk, a u fenomenalnom finišu rekord natjecanja je postigao Igor Vuković u vremenu 7.32, iako ga je voditelj iz sjene stabla upozorio da mu se izlilo malo piva, našto je Igor suknuo još jedan gutljaj iz nove limenke!

Uz primjedbu natjecatelja Mije Žulja da bi trebalo uvesti posebnu kategoriju za natjecatelje preko 100 kilograma, još puno pivica i živu glazbu završio je Beer Mile Run i Oktobeerfest u The Garden Breweryju i Taproomu. Jedva čekamo reprizu!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.