Op. A.

by Ribafish
0 komentar


Vidim, teško je svima udovoljiti. Onaj koji kopipejsta uvredljive poruke je srećom nestao. Sad se našao jedan koji me pita di sam bio u ratu, ali ću o tome pisat kad se meni hoće, a ne kad bi on to htio. Ima svoj blog. Treći me napadaju a da ne pročitaju post ili do kraja ili uopće, samo zato jer im se napada.

Za svaki slučaj, da se ne bi više morao svađati ni opravdavati, poslužit ću se metodom koju sam vidio u jednoj američkoj tinejžderskoj seriji. Među omladinom poznatom kao Beverly Hills i onda neki broj kojeg se ne sjećam (jebat ga, bio sam mlađi…).

Naime, u toj je epizodi ona plava s kobiljom glavom ali i oku ugodnim, iako prerazmaknutim silikonskim četvorkama – prigrlila nekog psića. I njunjala ona tog psića dobrih 35 minuta, kad, uteče pudla Domni iz ruku i tup pod kamion. Škriiip, tup, skviiiič, let, tup, cmizdrrrrrr. Domna plače, svi plaču, Brendon suzu iz onih plavih oka pušta, netko uslijed svega kaže neku pouku i epizoda završi. I još jedna priča proooođe (Ko zna otkud je ovaj stih!? Ajmo!!!), krene odjavna špica, i sve se izvrti, kad – iznenađenje! Sjedi Domna na kućnome pragu i u rukama drži pseto. Pseto razigrano, maše repićem, liže joj ruku tananu. Domna se smješka u kameru i kaže otprilike ovako: «Dragi gledatelji. Psić nije mrtav i s njim je sve super. Dapače, ništa mu se ni nije dogodilo jer je to samo igrana serija. Evo, vidite kako je veseo! Gledajte nas i dalje, hvala!»

I to je Amerima serija za tinejdžere! Kaj tek rade poslije ratnih filmova? Svi se glumci dođu poklonit u kinu nakon svake predstave?

Anyway, skrenuh. Možda pišem nerazumljivo, možda previše brzam, ali ljudi koji me znaju, reći će vam da sam pritajeni borac za pravdu, kulturu i mir. Želim samo ukazati na nepravde, loše stvari, šund i kič koji nas okružuje, a danas rijetko tko govori o tome. Ne želim vrijeđati nikog poštenog i vrijednog, kao ni ikog zbog toga otkud je, koje vjere i boje kože, i isto tako primam zajebanciju i na svoj račun kao agnostik, bijelac, Hrvat, moržoliki proćelavac ne baš pretjerano enormne veličine penisa. I nemojte me, pliz, napadat bez veze.

Od sad ću sa zvjezdicom na početku svakog posta napisat objašnjenje kojim ću pokušati pojasniti ono što sam htio reć.

Pustite me da pišem. Hvala!
23:29 – reci sad bledoliki ili zauvek ćuti (16) – printaj, nije tvoj papir… – #
Anabella – 22.02.2006. u 23:59 kaže: pusti zvjezdice.. ko ne razume nek si jebe mater
noci – 23.02.2006. u 00:07 kaže: anabella jebi si mater :):D 😛 ribica reci ti njima lako vama budalu zajebavat:P
Amber – 23.02.2006. u 00:10 kaže: pozdrav šefe
Isprazni Život – 23.02.2006. u 00:12 kaže: ma znam kak ti je, mi velki umovi nikad nismo podpuno shvaćenu u vremenu u kojem živimo 😉
karambol – 23.02.2006. u 00:50 kaže: pishi, ako se ne razumije, kao fol zvuci pametno,hehe. zaboli te, samo dalje.
st_boy123 – 23.02.2006. u 07:28 kaže: TRIBALO BI VIŠE BIT OVAKVIH BLOGOVA, SVAKA ČAST- USPUT POSLUŠAJTE I KOMENTIRAJTE ČIJA JE PISMA BOLJA ZA DORU 2006 , SVE TO NA BLOGU—>
k – 23.02.2006. u 07:58 kaže: Triba si napisat: Pustite me da pišam.
kultpublisher – 23.02.2006. u 08:09 kaže: Sve velike Hrvatine, gledaju gdje je tko bio 1991. Joj, majko moja. Svaka čast braniteljima, treba im podignut spomenik ali nažalost koliko je samo lažnih branitelja, bili na nekoj čuki, nisu čuli ni kako je ispaljen metak a sad se kurče kako su oni 1991. branili Hrvatsku. Dajte molim Vas prestanite s tim gdje je ko bio u ratu! ja sam bio u Dubrovniku, u vojsi nisam bio jer sam bio pre mlad i nisu me primili iako sam se prijavlčjivo, barem da nosim hranu ili što treba. I sad sam ja manji Hrvat od ostalih??? Začepite!
Kaco Mortale – 23.02.2006. u 09:43 kaže: Konjoglava Spelling
usamljena123 – 23.02.2006. u 10:47 kaže: evo,ribo…ma ja bi se baš tila zajebavat na tvoj račun,ali kako ću kad ja naprosto obožavam proćelave agnostike? ne nužno bijelce i hrvate,ali i ovo mi je dovoljno 🙂 o veličini penisa ovaj put nećemo. mislin,čak san i prestala kupovat klik otkad si otišao! časna pijionirska! nisan ga ni jednom od tada kupila,a do tada-svaki broj. čak san bila razmišljala i o skupljanju istih u vidu alana forda,ali san odustala,ne sićan s više zašto. ma nek je tebe nama,a i tebi nas…
ribafish – 23.02.2006. u 11:36 kaže: abdomen, nisam htio ic u rat jer sam los vojnik, i bio bi veca opasnost za svoje nego za neprijatelje. problem je u tome sto to te godine nisi mogao rec kad bi dosli u ponoc po tebe na kucna vrata. umjesto mene je otisao moj stari i ostao bez bubrega. navijat cu za kog hocu, a ti mozes samo bit zavidan zbog toga. eto.
ribafish – 23.02.2006. u 11:50 kaže: usamljena, ma tuzan sam sto pokusavam rec nesto otvoreno i iskreno, i odmah se nadje neko ko ce rec da sam pred tri godine pisao po kontejneru, kasljao u kinu i prdnuo u crkvi, a da uopce ne procita tekst. grrr. imam i ja sve alanfordove!!!!!
ribafish – 23.02.2006. u 13:42 kaže: za kog ti navijas?
ribafish – 23.02.2006. u 14:00 kaže: daj jos toga. kako sam ubio kenedija, bacio bombu na hirosimu, otrovao janicu… izadji na pivu ako si tako hrabar!
usamljena123 – 23.02.2006. u 21:17 kaže: a srdelice moja,reci ti takvim kretenima i da si u te tri godine naša ženu,napravija dite,stekao karijeru i ugled,a takvi šta ti pišu…pa ništa od toga vjerojatno i nemaju,pa nek pišu. eto,bar su pismeni. to im je vrlo moguće jedan od najvećih uspjeha u životu. mislim,ja san sretna šta ne znaju brojit dalje od 4,jer su mi i 3 gluposti od svakog od njih i više nego dovoljne. stvarno,da nam nije njih,kako bismo znali šta je jad i bijeda? ehh… al nastavimo dalje u revijalnom tonu :-)))
ribafish – 23.02.2006. u 23:16 kaže: revijalni ili ne, al jel vidis reportera eurosporta za klizanje!!!!!!!!!!!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.