Nenad Trifunović Vinopija: Legendarni bloger pretvorio vodu u vino i prešao u Wine&more!

by Ribafish
0 komentar

Pratite li hrvatsku i regionalnu vinsku scenu, morate znati lik i djelo velikog Vinopije! Nenad Trifunović je naš poznati alkofil, ljubitelj vrhunske kapljice, ukratko, čovjek koji je tamo gdje je i dobro vino. Dugogodišnji rad u advertising agenciji konačno je zamijenio za nešto što smo godinama očekivali od njega.

I kda sam naletio na službenu objavu, upitah ga za novosti…

“U proteklih 6 godina, brojni europski vinoljupci upoznali su plavac mali, teran, malvaziju, graševinu i brojne druge sorte Hrvatske i regije zahvaljujući on-line narudžbi s adrese: wineandmore.com. 

Ovih je dana Wine&more tim dobio još jedno značajno pojačanje. Na poziciju razvoja poslovanja dolazi autor najutjecajnijeg hrvatskog vinskog bloga „Dnevnik vinopije“, protagonist i moderator niza uspješnih tematskih vinskih radionica i voditelj vinske edukacije (Vinska čitaonica), promotor kulture stola i vinski pisac.” rekoše za ovih 193 centimetra čiste ljubavi prema vinu.

Vinopijo, jel’ trebamo biti sretni, hoćeš li sada više pisati?
Nastojat ću pisati da svi budu sretniji, ali ništa neću obećati.

Ako netko od čitatelja ne zna za tebe, predstavi nam svoj blog?
Blog je u biti o vinima koje sam probao. Aktivan je preko 11 godina tako da ako netko ne zna za Dnevnik vinopije, možda bolje da tako ostane. Od preko 1400 objavljenih dojmova o vinu, blizu 300 ih se i meni sviđa. Obično to nisu oni najpopularniji. Stoga, ako netko traži prodajni katalog ili top liste ili sl., za to postoje druge adrese.

Otkud ljubav prema vinu, koliko toga si polok… kušao?
Teško da prođe dan bez da ne otvorim neko vino i tako je od početka ovog tisućljeća. Vidjet ćemo kako će biti u sljedećem. Ako se nastavi ovom dinamikom, moj odgovor bit će – sve!

Kako to da si promijenio posao, što te privuklo?
Sadržaj posla, kao i prilika da napravim nešto što mi ima smisla. Kao copywriter i kreativni direktor s 20-godišnjim iskustvom, marketinškom izobrazbom i poznavanjem vina, trenutno sam u situaciji da ne znam čega bih se prije primio i to mi je nedostajalo.

Što ćeš sada raditi?
Director of Business Development, dakle brisati prašinu, emotivno ucjenjivati, sabotaža i diverzija, lanca probijanca i drugo

Što je Wine&more?
Wine&more je e-commerce platforma s ciljem promocije i plasmana vina, maslinovih ulja i craft piva na europskom i svjetskom tržištu. U proteklih 6 godina, brojni europski i američki vinoljupci upoznali su plavac mali, teran, malvaziju, graševinu i brojne druge sorte Hrvatske i susjednih zemalja zahvaljujući on-line narudžbi s adrese wineandmore.com.

Gdje da te još pratimo, nađemo, popričamo?
Najbolje mailom na: nenad@wineandmore.com ili na 0914550399

Sretno kralju, popio ti nama još toliko!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.