Moja baklava: Omiljeni kolač dolazi na vaš kućni prag!

by Ribafish
5 komentara

Nije Corona iznjedrila samo loše stvari – dva su se prijatelja usred pandemije dosjetila kako mogu spojiti ugodno s korisnim i počeli stvarati priču o dostavi baklava u vaše domove!

Tomislav i Vjeran i njihova radna mjesta jako pogođena mjerama zbog Covida nisu proživljavali neko jako ugodno proljeće, a onda im je na pamet pala ideja da s prvim letovima posjete Tursku, isprobaju sve što valja (trajalo je) i vrate se u Hrvatsku s franšizom, po njima – najboljih turskih baklava Haci Hasan Ogullari.

Nakon dječjih bolesti s papirologijom, birokracijom i carinama, hladnjače s dragocjenim teretom su krenule iz Turske do njihovog skladišta u Sesvetama gdje se od sirovine stvara u ovom trenu 12 vrsta slasnih i ukusnih baklava svih boja i oblika, od klasičnih, u formi potkova i školjkica, pa onih s čokoladom, rolica s pistacijom, dvije vrste kadaifa…

Njihova je prednost po mom skromnom sudu to što nisu toliko zašećerene i preslatke kao većina na tržištu, a o kvaliteti proizvoda smo se uvjerili proždirući ih kao da su nam prve u životu. Normalno da ukusa ima kao i baklava, da su ove nekome presitne i presuhe, ali neki se jednostavno nikada neće maknuti od bakinog ideala – da sve mora padati i curiti s tanjura, zar ne?

Zaključak je da je ovo zgodno, elegantno, prekrasno dizajnirano i upakirano, a Moja baklava web shop je samo jedan klik udaljen od narudžbe, Sesvećanima isti dan, ostalim smrtnicima drugi dan nakon narudžbe. Minimalna narudžba je svega 25 dkg, pa ako vam se da isprobavati, lovite!

Kako ja jako volim ljude koji čitaju ovu stranicu, tako će Moja Baklava poslati jednu kutiju onom sretniku ili sretnici koji ih zaprati na njihovom instagramu i fejsu i onda bude sretno izvučen! Ajmoooo!

 

https://mojabaklava.hr/

https://www.facebook.com/mojabaklava

https://www.instagram.com/moja_baklava_hr/

I ovo bi vam se moglo svidjeti

5 komentara

Marija 10 listopada, 2021 - 16:07

Meni baklava tebi pivo i kiflice može trampa

Odgovori
Ribafish 10 listopada, 2021 - 17:01

Ne može, ovo je poštena nagradnjača, nema ništa na crno 🙂

Odgovori
Ivana 10 listopada, 2021 - 17:14

Fino zvuči ..

Odgovori
Banana 12 listopada, 2021 - 20:42

Kutija baklava ko umjetnicka slika

Odgovori
Marijana Grdić 19 studenoga, 2021 - 17:58

Ovo je šteta pojesti

Odgovori

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.