Mlinarica vas poziva na pivsko-stripovsku nagradnu igru!

U suradnji sa slobodnim umjetnikom Davorom Schunkom pivovara Mlinarica i ove godine radi pivski strip koji je istovremeno i nagradna igra. Prošle godine tema je bio Wild West i Billy the Kid, a ove godine tema je mafija u doba prohibicije. Ime serijala je ''Nostra'', a glavni lik u serijalu je Lucky!

by Ribafish
0 komentar

“Ovaj put pivski strip radimo na malo drugačiji način, a to je da će tijekom cijelog serijala Nostra trajati nagradna igra. Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri sudionici trebate skenirati QR kod na svakoj novoj boci u serijalu i tako skupljati bodove. Svaka boca nosi bodove, a za glavnu nagradu sudionici moraju skenirati sve boce iz Nostre, tj. sve QR kodove.

Ukupno ima 9 piva/boca/QR kodova, ali samo 5 nagrada. Prvo pivo/boca/QR kod, nosi najviše bodova, a radi se o predstavljanju glavnog lika – Luckyja.” rekao nam je onaj koji je sve ovo i zamislio – Edi iz Mlinarice.

Znači, ukratko, da biste mogli doći do glavne nagrade bitno je skenirati prvi QR kod s boce, jer ona nosi najviše bodova.

Nagradna igra traje od 15.03. – 30.11.2024., a nagrade se dijele u 12. mjesecu 2024.. Cijelo to vrijeme na prvim obroncima Medvednice u Jandrićevoj ulici 36 možete uživati u vrhunskoj klopi i ostalim Mlinaričinim originalnim pivima, počevši od ovog petka 15.03., kad vas očekuje live svirka Oridano gipsy jazz benda (pogledajte detalje na FB eventu:
https://www.facebook.com/share/Eabgh2UpeNyMhLYW/)!

Pivnica i pivovara Mlinarica
http://www.mlinarica.hr/
Tel. 01 4673 607
https://www.facebook.com/pages/Mlinarica/337196850418593

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.