Međunarodni dan obitelji obilježava se 15. svibnja

Svake godine se raznim događajima obilježava ovaj dan čime se prisjećamo, da je obitelj temelj današnjeg društva, da se iz obitelji i obiteljskog okruženja stvaraju ljudi sa svojim karakterom, stavovima, vjerovanjima koji grade neki budući svijet

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Ove godine, povodom obilježavanja Međunarodnog dana obitelji, Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo organizirala je tribinu i postavljanje izložbe dječjih crteža „SRETNO DJETINJSTVO“

Izložba „SRETNO DJETINJSTVO“ postavljena je u Gradskoj knjižnici Voltino u Zagrebu od 10.05. do 20.05.2022.

Tribina je u subotu 14.05.2022. u 10 h i gostuju uz domaćine Anu Bakarić, koordinatoricu Gradske knjižnice Voltino i organizatora Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo, Tomo Vega, poznati pisac dječjih slikovnica te dipl. psiholog Bojan Klapčić.

Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo  ovim pozitivnim primjerom uz vesele dječje crteže želi pokazati kako djeca uz mamu i tatu sretno provode zajedničko vrijeme te koliko je za njihovo odrastanje važna podjednaka uloga oba roditelja i cijele obitelji.

Crteži su sakupljeni na različitim aktivnostima koje je organizirala Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo : Dan obitelji u parku Trešnjevka, Dan očeva u parku Srednjaci, Grad Svetog Nikole u Zoološkom vrtu grada Zagreba, u Ilica QART te na kreativnoj radionici u DV Limač u Zagrebu.

Izložba je dio projekta „SRETNO DJETINJSTVO“ kojeg Udruga provodi od 2020. godine, a kojem je cilj pozitivnim primjerima ukazati na važnost oba roditelja, mame i tate u životu djece i time unaprijediti i zaštiti prava djece te osnažiti kapacitete obiteljima i pružiti im podršku.

Vjerujemo da ćete i vi svojim dolaskom i informiranjem o ovom događaju biti podrška ovoj pozitivnoj inicijativi.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.