Magdić rakije i likeri osvojili tri medalje na londonskom IWSC-u!

Prekrasna destilerija koja se smjestila malo prije ulaza u Rastoke, nakon rebrendinga i ulaganja u novo postrojenje, iz Londona se vraća sa sjajnim vijestima!

by Ribafish
0 komentar

Igor Magdić ne namjerava stati sa svojom vizionarskom pričom. Riječ je o vlasniku dućana Mrkvica koji nas već godinama sa svojom ekipom opskrbljuje vrhunskom zdravom hranom, ali i destilatima kojima je Igor skoro pa opsjednut. Dakle, ogroman je gušt s tim čovjekom pričati o proizvodnji, kulturi i budućnosti pravljenja žestica, a bogami i uživati u njegovim sjajnim viljama, višnjama, ginu, pelinu i posebno rakiji. Kao kruna na dosadašnji rad, dogodio se ovogodišnji IWSC!

Destilerija Magdić: Prekrasna kušaonica vrhunskih likera i rakija na ulazu u Slunj

“S ponosom objavljujemo da je naša Destilerija Magdić ušla u sam vrh svjetskih proizvođača alkoholnih pića u velikoj konkurenciji od 90 zemalja na svijetu s više od 800 zaprimljenih uzoraka na prestižnom International Wine & Spirit Competition natjecanju vina i alkoholnih pića! Samo natjecanje je utemeljeno još 1969. od enologa Antona Massela, a nagrade koje dodjeljuje smatraju se visokim počastima u industriji.


U kategoriji jakih alkoholnih pića briljirali smo najvišim bodovima i medaljama za naše rakije šljivovicu i viljamovku, ali i gin! Ovo je naša prva prijava na međunarodno natjecanje te smo ovim priznanjem dokazali da smo oduvijek pripadali u sami vrh svjetske elite jakih alkoholnih pića te potvrdili našim kupcima iznimnu kvalitetu naših proizvoda!”

Nemamo što dodati, osim da ih zvrcnete i posjetite destileriju, ili barem nabavite nešto iz njihovih Mrkvica i sami se uvjerite u kvalitetu. Čestitamo još jednom!

 

Magdić rakije i likeri
Donje Taborište 147
+385 99 401 7978
extrem.rakije@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/rakije.magdic/?locale=hr_HR

 

 

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.