Lino Lada predstavila novitet koji lajkamo: Kikiriki maslac!

U četvrtak,16. svibnja, predstavljen je novi proizvod iz Lino Lada radionice koji će oduševiti i male i velike - Kikiriki maslac!

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

Urbani prostor hotela Zonar, koji je bio ukrašen u razigrane nijanse ružičaste i tirkizne, bio je idealna kulisa za predstavljanje kikiriki maslaca by Lino Lada!

Uzvanici su isprobavali dvije vrste kikiriki maslaca – creamy i crunchy verziju! Ovaj maslac je specifičan po tome što ima 98% prirodnih sastojaka, ne sadrži dodani šećer, može se jesti u raznim slanim i slatkim jelima, kao i samostalno na žlicu što su naši uzvanici istaknuli kao najveću prednost.

24SATA JOOMBOOS 2024 ZAGREB.
Event Kikiriki Maslac Kviz.
Foto: Sara Gomez Dubois

Eventu su prisustvovali i poznati domaći influenceri poput Nike Čuturića, Ive Horvat, Marije Mazalin, Domagoja Severa, Ane Zibar, Ribafisha, Brune Lukića, Lucije Kučko, Filipa Rebrovića, a host događaja je bio JoomBoosovac Alen Žigić.

Za dobru zabavu i zagrijavanje moždanih vijuga, bio je organiziran kviz u kojem su influenceri morali ‘razmišljati izvan ljuske’, što je i slogan ovog novog preukusnog proizvoda. Kviz je bio sastavljen od zabavnih pitanja iz različitih životnih sfera kao što su glazba, filmovi i društvene mreže, posebice TikTok fenomeni.

24SATA JOOMBOOS 2024 ZAGREB.
Event Kikiriki Maslac Kviz.
Foto: Sara Gomez Dubois

Osim dobre zabave, gosti su imali i priliku isprobati razne slastice napravljene uz dodatak kikiriki maslaca poput cheesecakea, brownieja i ostalih čokoladnih-kikiriki kolačića i zalogajčića, a posebno su im zanimljive bile spring rolice u kombinaciji s kikiriki maslacem by Lino Lada. Također, svi uzvanici isprobali su dvije dostupne verzije ovog novog proizvoda i odabrali jesu li oni – tim creamy ili tim crunchy.

Pogledajte atmosferu sa sinoćnjeg predstavljanja na službenim fotografijama!

 

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.