KSS Burger One: Renato Đošić Ren(men) otvara mini burgeraj u Sigetu!

by Ribafish
6 komentara

Ako u ova šugava vremena krećete s otvaranjem biznisa, ili ste mrvicu ludi ili imate testise od kevlara. Renato Đošić, poznatiji kao Ren, odnosno Renmen iz reperske faze svog života, kada je postao i ostao istinski heroj ulica i kvartova, ove će srijede sjediniti sve to i otvoriti burgernicu KSS Burger One u Sigetu na adresi Froudeova 7.

U biti, burgeraj je toliko malen da više nalikuje na DJ kabinu u kojoj umjesto na pločama legendarni Ren žonglira pecivima, umacima, salatama i, moramo priznati stvarno izvrsnim mesom.

„I meso i špek su domaćeg porijekla. U zadnjih par godina po Zagrebu, Braču i na raznim festivalima sam izučio zanat i rekao – sad ili nikad, našao lokaciju, i to ti je u biti to.“ rekao je Ren pomno brišući višak masti s užarenog lima.

Na testiranju se pojavila sva sila ljudi, automobili su dolazili i iz Splita, a u prvim redovima su bili supruga i Junior koji se odmah ponudio da pomogne tati. KSS će imati pijaču za vani, a kako je naslonjen na birtiju Johnny be good, ugodni konobari neće imati ništa protiv da nakon čekanja u redu pred kioskom sjednete kod njih na cugu.

U blizini je na svega dvadesetak metara i kultni novozagrebački craft kafić AE, kao i bezbroj drugih lokala za prisjest, ali možda je najbolje topli burger kao nekad smazati u hodu na putu do kuće. S nadom da će netko drugi oprati fleke, jer su Renovi burgeri stvarno sočni. Pecivo je izvanredno, na putu prema krafnama na početku Gajeve, salata taman narezana na rezance, umak je klasičan KSM (kečap, senf, majoneza), sir korektan, gauda, a meso i špek smo već nahvalili.

KSS nudi četiri burgera, classic, cheese, chicken i country, cijene su za ovaj stvarno pošten obrok od 40 do 50 kuna, a trenutak kad vidite čovjeka koji je obilježio glazbeno desetljeće kako s ljubavlju i nevjerojatnom pažnjom brine o svakom milimetru vašeg obroka – jednostavno je neponovljiv.

Naletite u Froudeovu 7, pružite priliku pioniru hrvatske hip-hop scene, grafiteru, breakdanceru, kuharu, TV zvijezdi, ocu i izvrsnom burgerdžiji Renu, i prisjetite se nekih dobrih starih vremena.

Za kraj, nekoliko brzopoteznih:

Ren, otkud ime pečenjare?
Kvalitetno, sočno i sjajno, skraćeno KSS – eto!
Tko ti je burgerski uzor?
Nikola Božić, Đurina Hiža, lik je izvrstan!
Koje meso koristiš, ako nije tajna?
Čistu junetinu – plećka, vrat i masnoća (20%)
Koje je radno vrijeme, ima li dostave ili nek ljudi i hodaju malo?
Od 10 do 22, dostava uskoro!
Kome je namijenjen tvoj burgeraj?
Svim burgeroljupcima i onima koji će to tek postati. Kad dođu do KSS-a! (smijeh)

I ovo bi vam se moglo svidjeti

6 komentara

Miško 1 listopada, 2020 - 18:29

Bili, probali, uživali! Meso je odlične kvalitete, pecivo i dodatci sjajni! Obavezno ga pojesti u Johnny-u pored uz dobro pivo 🙂

Odgovori
Ribafish 1 listopada, 2020 - 19:44

Ajme sjajnooo!

Odgovori
dom 6 listopada, 2020 - 13:11

Bezobrazno dobar burger! Ren se rol s tim!

Odgovori
Ribafish 6 listopada, 2020 - 20:56

To!!! Rena u sabor!

Odgovori
IVAN 7 listopada, 2020 - 10:30

Ajmo sad iskren i stvaran komentar, renmen i neki drugi tip koji rade nakon 10 ak puta sto smo prijatelj i ja ponovili narudzbu nisu bili u stanju zapamtiti istu, ruke mu se tresu kao da je u krizi a za ne mogucnost pamcenja DVIJE narudzbe nemam komentara, 10 rijecima DESET puta smo mu ponovili i on je svaki put pogrijesio i na kraju umjesto jednog dobili smo drugo!
A sto se mesa tice tanko, masno, prepeceno, lose kvalitete, umak ne jestiv, cijeli sendvic jer ne cu vrijedati burgere i nazvati to burgerom JE NE JESTIV!
A da pomfirt ili prilog koji smo platili nismo dobili, jer ocito je bila neka kriza u mozgu taj dan, iako je pred nama iz skladista s istim rukavicama kojima slaze sendvice donio vrecetine najjeftinijeg pomfria, gotovog naravno.
a TAJ KOREKTNI SRI GOUDA JE NAJJEFTINIJI SIR U LISTICIMA!

Odgovori
Ribafish 7 listopada, 2020 - 12:37

Nadam se da će Ren ovo pročitati i javiti ti se

Odgovori

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.