Kokteli s vinom u srcu Moslavine? Zvuči neodoljivo!

Ljetne boje vinograda i ugodna klima, zelenilo i pogled koji seže u daljinu, a otkriva tek netaknutu prirodu Lonjskog polja i Moslavačkog gorja? Zvuči neodoljivo i malo koga ostavlja ravnodušnim. Takva je Moslavina.

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Moslavina je, složit ćete se, i dalje nedovoljno otkrivena destinacija koja krije prirodne ljepote, bogatu gastronomsku ponudu, autohtonu sortu vina Škrlet ali i našu obiteljsku Vinariju Trdenić.


Gotovo stoljetnu tradiciju, koja se prenosila s koljena na koljeno u vinogradarstvu, ideje koje su davale posebnost u poslovanju, proteklog vikenda, pretvorile su u noć za pamćenje. Odlučili smo napraviti iskorak i pokazati kako ljubav prema vinima nema granicu. U ambijentu obiteljske Vinarije, u sklopu ljetnog programa koji nudi ponešto za svakog, održan je prvi „Ladies’&Gentlemans’s Pool Party“, a glavne zvijezde večeri bili su kokteli od vina.


Naime, domaćini Tomislav i Krešimir odlučili su još jednom pokazati kako je vino nezaobilazno ovdje u Moslavini i može biti za svako nepce, bilo da je ono u svojem najjednostavnijem obliku ili kao ovog puta u koktelu. Tako su poznate sorte Vinarije Trdenić; Traminac, Vino od jagode, Vino od kupine i Pjenušac Brut zasjale u novom ruhu.


Simpatičnim nazivima poput Sparkling irresistible, Sweet strawberry touch, Purple dream i Royal aromatic, te svojim izvornim receptima, poznati koktel majstor Denis Vlahovac dao je posebnost okusom, a kokteli su postali više od koktela i neodoljivi svim okupljenim znatiželjnicima. Vina u koktelima nisu izgubila eleganciju, ostala su svježa, bojom primamljiva, a jedinstvenog okusa.

Naravno, neizostavno vino koje se u Moslavini mora kušati je Škrlet. Sorta vina na koju smo mi Moslavci izrazito ponosni. Svježe, voćno i lagano bijelo vino koje je idealno za ove ljetne vruće mjesece. Tako su se u „Crisp corneru“ ovogodišnjeg eventa mogli pronaći Škrleti Vinarija Belajec i Florijanović, koji su se ujedno mogli upariti s tradicionalnim jelima moslavačke kuhinje.


Cilj ovogodišnjeg ljetnog programa je promocija ne samo moslavačkih vinara, već i Moslavine kao neodoljive i nezaobilazne destinacije. Ostanite uz nas i otkrijte čari koje nudimo!

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.