JRE Hrvatska poziva kuhare i pomoćno osoblje da se jave za rad u Topusko!

by Ribafish
0 komentar

U Srednjoj ugostiteljskoj školi u Topuskom, adresa Široka 14, u utorak 30.12. pokrenuta je kuhinja kapaciteta 500 obroka dnevno. JRE Hrvatske poziva kuhare i pomoćno osoblje da se jave za rad u organiziranim grupama!

Kuhinja u Topuskom je profesionalno organizirana, rad je predviđen u smjenama, dio namirnica imamo na skladištu, dio u dolasku, ali najvažnije je održati kontinuitet i osigurati redovitu opskrbu hranom. Stoga trebamo kuhare i pomoćno osoblje voljno raditi s nama jer samo naše ruke nisu dovoljne da se osigura toliki broj obroka u narednim tjednima“, izjavila je Marina Gaši, Predsjednica JRE Hrvatska.

Kuhinja je stavljena u pogon u koordinaciji s Anom Lisak iz Cateringa Lisak i kolegama iz Nacionalne udruge ugostitelja, te uz potporu ravnateljice Srednje ugostiteljske škole u Topuskom i načelnika općine Topusko.

Distribuciju obroku preuzela je općina Topusko, a hrana se razvozi potrebitim stradalnicima, vatrogascima, GSS-ovcima i drugima koji rade na raščišćavanju ruševina i područja pogođenog potresom.

Zainteresirane kuhare i pomoćno osoblje molimo da nam se jave na broj + 385 99 3473 321 ili email i.ban@jre.eu, kako bismo sastavili timove i organizirali posao. Razumijevajući potrebu da djelujete, molimo ipak da ne dolazite samoincijativno, već samo u koordinaciji s nama.

Dobrodošle su i donacije u namirnicama, a kompanije i proizvođači koji žele pomoći mole se da nas prethodno kontaktiraju kako bismo dogovorili koju točno robu trebamo i kada ju trebamo, jer su nam kapaciteti za čuvanje i hlađenje ograničeni.

Pokreće se još jedna kuhinja velikoga kapaciteta u Sisku, pa će vaše vrijedne ruke i vrijedne donacije trebati.

Svima se unaprijed zahvaljujemo na odazivu i podršci

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.