Invisible bakery Kroštula: Naručite fantastične proizvode od divljeg kvasca!

by Ribafish
0 komentar

Daft Punk među pekarama novi je hit u svijetu. Prvi kod nas su to počeli raditi Karlo i Domagoj, a slastice i slanice su im ukratko – fenomenalne!

Invisible bakery Kroštula je prva virtualna ili ghost pekarnica u poznatom svemiru pokrenuta od nešto manje virtualnih pekarskih pionira artisan pekarstva Hrvatskoj, Karla Vulina i Domagoja Kordića.

Momci su, inače dio “vidljive” pekarnice Kroštula najpoznatije po ponajboljem panettoneu u Hrvata i potpuno prirodnoj proizvodnji temeljenoj na divljem kvascu. Lansiranje ovakvog projekta u Hrvatskoj poprilično je napredno, čak i za globalne standarde iako je vani koncept ghost kuhinje već prisutan.


Ideja je dečkima pala na pamet u vrijeme pandemije kada je dostava hrane eksplodirala, a njima je koncept klasične pekarnice malo dosadio jer iziskuje dosta posvećenosti svakoj pojedinoj poslovnici, dok su ovako potpuno posvećeni razvoju proizvoda koji će se najbolje ponašati u dostavi. Dodatno ih je napalila priča Mr. Beasta yotubera koji je do danas otvorio 600 delivery-only virtualnih burger “restorana” iako fizički – ne postoje. Prvi je otvoren u studenom 2020.


Asortiman je, u odnosu na klasične pekarnice, sužen ali je obuhvaćeno gotovo sve što vam treba; četiri vrste duplo pečenih kroasana (TBC im je interna šifra), focaccie, sendviči napravljeni od pravog pinsa romana tijesta, složili su i (arti)salenjak, a imaju i hard core liniju turbo zdravih snacksa – Granolu, Muesli i Kreker – bez brašna i šećera.

Posebno se vesele zbog lansiranja Soup&Sandwich asortimana jer su uvjereni da je kombinacija zasitne juhe/čušpajza složenih da tako budu funkcionalni i hranjivi, s hedonističkim sendvičem gablec iz budućnosti.


Nije za zanemariti da su svi proizvodi u Invisible 100% prirodni i da u proizvodnji ne koriste aditive, sve je ručni rad zbog čega su i količine uvijek ograničene. Trenutno ih možete probati preko Wolta i Glova u Zagrebu, ali u planu im je doći do svakog tko želi jesti njihove proizvode. Imaju čak upite za Invisible bakery u Beču i New Yorku pa držite palčeve da proture slavonski salenjak na 5th Avenue ili barem u Dubai!

Invisible Bakery Krostula
https://www.facebook.com/InvisibleBakeryKrostula
@InvisibleBakeryKrostula
098 676 901
domagoj@krostula.hr

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.