Hug&Punch: Živopisno putovanje šalicom specialty kave za blagdane

by Ribafish
0 komentar

Strasni specialty zaljubljenici, Nikola Žiganto i Domagoj Trusić, ekskluzivno su za blagdane pripremili Christmas blend koji vam jamči uživanje u jednoj nesvakidašnjoj i živopisnoj šalici kave.

Specialty kave daleko su više od obične kave i automatizirane rutine. Specialty okružje predstavlja revolucionaran pokret, sveprisutan na svjetskim pozornicama. Okuplja istinske zaljubljenike koji ciljano i odvažno žele napraviti iskorak iz dnevnih navika kako bi oplemenili uživanje u omiljenom im crnom napitku.


Mami na istraživanje aroma, usavršavanje stilistika kuhanja i aktivno uključivanje u održivi svijet uzgoja, pripreme i serviranja. Ističe vašu individualnost, inspirira na sofisticirano majstorstvo u okružju koje se međusobno podržava i bodri. Vašu svakodnevnu rutinu kuhanja i ispijanja kave uzdiže u ritualno umijeće koje ostavlja bez daha i običnog promatrača, a posebno specialty fanove.


Christmas specialty blend posvećen je isključivo ovogodišnjim blagdanima. Ispunit će vaš dom mirisima cimeta, klinčića i korice mandarine. Arome jabuke i tradicionalnih začina učinit će ovu kavu složenom i mekom.

Svaka šalica je dugog aftertastea. Uz dodatak mlijeka ova šalica specialty kave nagrađuje vas blagim okusom kolača. Prizvat će osjećaj djetinjstva i nekog bezbrižnog Božića. Utoplit će vas, poput toplog ogrtača, poznatim blagdanskim mirisima i zavodljivim aromama.

Zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnima jer će vam sa svakim gutljajem podići ljestvicu uživanja da poželite još više. Čak štoviše, odvažit ćete se i na živopisno putovanje tijekom kojeg ćete upoznati regiju Norandino u Peruu, Finca Xicote u Meksiku i Excelsa u Kulumbiji.

U tim su regijama, za ovaj blagdanski blend, radišni plantažeri znalački i posvećeno selektirali vrhunska zrna specialty kave.

Oduševite sebe ali i vaše najmilije različitim stilistikama kuhanja kave koje, poput umjetnika, strastveno unapređuju specialty zaljubljenici diljem svijeta. Upravo zato, Hug&Punch Christmas specialty blend dolazi u pakiranjima u ovisnosti o načinu pripreme.

Online narudžbom birajte pakiranje za espresso, filter, moku french press ili tradicionalnu džezvu. Specialty kava dostavlja vam se, po svim epidemiološkim standardima, na vaš kućni prag, mljevena ili u zrnu.

Ova mješavina pažljivo se termički dozrijeva i pakira tek po online narudžbi kako bi vaša kava bila svježa. To jamči izrazitu kvalitetu, bogatstvo aroma i mirisa. Kročite, ako već niste, u specialty svijet i  oplemenite ispijanje kave nesvakidašnjim ritualom pripreme, serviranja i uživanja u svakoj šalici.

Očarajte vaše najbliže originalnim darom koji promiče održivost vrijednih ruku iz specialty okružja koje zajednički stvaraju neprocjenjive vrijednosti i jedinstven doživljaj.

Više na: hugandpunch.com

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.