Good Food baletom iznenadio svoje goste povodom svjetskog dana plesa!

'Art is Food. Eat Good. Good Food.' nova je krilatica poznate street food destinacije kojom odaje počast umjetnosti

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Naizgled sasvim običan dan na dobro poznatoj lokaciji Good Fooda u Palmotićevoj 2, čarobnom prašinom posule su dvije balerine. Naime, dok su gosti opušteno uživali u Good Food specijalitetima, u jednom trenutku krenuli su taktovi klasične glazbe, što je bio znak da graciozne balerine započnu svoju baletnu točku, na oduševljenje svih prisutnih.

Ovaj performans zapravo je početak novog projekta Good Fooda pod nazivom Art is Food. Eat Good. Good Food. – zanimljiva igra riječi koja nastoji povezati različite aspekte ljepote življenja, ali i dati zaslužene ovacije svim granama umjetnosti.

I dok je prvotna zadaća Good Fooda priprema najukusnijih salata, burgera, tortilja, bowlsa i svih ostalih zalogaja po kojima je prepoznatljiv, svojim posjetiteljima odlučio je ponuditi i ”hranu za dušu”. Svoju točku započetu u Palmotićevoj 2, balerine su nastavile te su u baletnim papučicama odšetale do druge Good Food lokacije u Teslinoj ulici.

Simpatičan performans samo je uvertira u odavanju počasti ovom profinjenom plesu, jer Good Food svoje pratitelje na društvenim mrežama nagrađuje i ulaznicama za baletnu predstavu, što će biti kulminacija ”baletnog poglavlja”.

U narednom periodu čekaju nas nova poglavlja, svako od njih posvećeno drugoj vrsti umjetnosti. Ovim inicijativom, Good Food zaista poručuje kako je ”always out of the box”, a kako je protekao baletni performans – možete pogledati na Instagram profilu Good Fooda.

Foto: Doris Fatur

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.