For Zagreb with love: Zmajsko pivo pod specijalnom etiketom za zagrebačke vatrogasce!

by Ribafish
0 komentar
For Zagreb with love

Najpopularnije pivo Zmajske pivovare, Pale ale, dobiva novu etiketu i privremeno mijenja ime u FOR ZAGREB WITH LOVE, a sva zarada od prodaje ovoga piva bit će utrošena na donaciju zagrebačkim vatrogascima.

Zajednička je to inicijativa Zmajske pivovare i brenda From Zagreb with love uz pomoć tiskare Meglaj & Logopress.
„Ideja o donaciji vatrogascima već se ranije javila jer nas oduševljava njihova hrabrost i požrtvovnost, a i nekako se prirodno nameće zbog imena pivovare. Nakon potresa u Zagrebu vatrogasci i alpinisti nisu prestali činiti nevjerojatnu stvar za naš grad… Osjećamo divljenje i zahvalnost i želimo im to i pokazati. Isto razmišljaju i naši partneri i zato smo se oko pokretanja ove inicijative složili u trenu,” rekao je Andrej Čapka, osnivač Zmajske pivovare.

Andrej Čapka: Zmajska pivovara ove godine radi više od 15 novih piva!

Čitava zarada od prodaje FOR ZAGREB WITH LOVE uložit će se nabavu alpinističke i zaštitne opreme, alata i strojeva koji su potrebni vatrogascima i pridruženim volonterskim timovima na terenu pri saniranju opasnih oštećenja nastalih u potresu u Zagrebu.

Pivo FOR ZAGREB WITH LOVE bit će dostupno od 15.4.2020. u webshopu Zmajske pivovare te na nekim online prodajnim mjestima koja i inače drže zmajska piva i zamijenit će Pale Ale do isteka zaliha.

Fantom: Humanitarno pivo iz Medvedgrada vraća vjeru u bolje sutra

Zmajska pivovara prva je hrvatska craft pivovara, nastala 2013. kao rezultat dugogodišnje strasti prema vrhunskom pivu. Postavila je nove standarde na tržištu kroz ponudu inovativnih i drugačijih piva, a uz to aktivno radi na promociji pivske kulture kroz edukacije, akcije i događanja.

For Zagreb with love
Kontakt:
andrej@zmajskapivovara.hr
ana@zmajskapivovara.hr

Online prodajna mjesta:
Webshop Zmajske pivovare: www.zmajskapivovara.hr/webshop
Webshop dućana Spicy days: www.spicydays.com
Gastro shop Pomalo na mail: narudzbe@pomalo.shop

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.