Festivali craft piva u Velikoj Gorici i Đakovu za vikend 18. i 19. rujna!

by Ribafish
0 komentar

Ne propustite sjajna crafterska okupljanja na dva kraja Hrvatske! Kako to obično biva, održavaju se istovremeno, i imaju par istih pivara, ali veselica je garantirana!

Sisački festival piva održava se ove subote!

 

Đakovo Craft Beer Festival 2020.

Po prvi puta u srcu Slavonije održava se Đakovo Craft Beer Festival, festival domaćeg piva. Đakovo Craft Beer Festival se održava 18. i 19. rujna 2020. u sklopu programa ”Zvonila su zvona katedrale naše”. Festival će se održavati dva dana u Strossmayerovom parku, od 17:00 do 00:00 sati.

Organizator festivala je Grad Đakovo, a Turistička zajednica grada Đakova i Black Hat craft pivovara Đakovo su suorganizatori. Na Festivalu će se predstaviti čak deset craft pivovara s više od dvadeset vrsta piva.

Dvije pivovare dolaze nam iz Središnje Hrvatske: Nova runda (Zabok) i Primarius (ZG), sedam pivovara iz Slavonije: Stric (NA), Mali div (OS), Legionar (OS), Walkow (VU), Valens (VK), Popster (SB), Bošnjak (NG), te lokalna pivovara Black Hat (DJ). Za dobru hranu pobrinut će se American Joy.

U prekrasnom Strossmayerovom parku podno katedrale sv. Petra uz dobru glazbu koju će pružiti DJ Učo, Cotyda Band, DJ Cue One, DJ Umbo i ugodnu atmosferu, sigurni smo da će i najizbirljiviji pivoljupci uživati u raznolikoj ponudi pivskih stilova po prihvatljivim cijenama. Pripremili smo i poneko pivsko iznenađenje, no da bi ste ga doznali, morat ćete osobno doći!

Medijski prate: Tranzistor.hr i Pivnica.net

Prijave i informacije na ovom linku!

3. VELIKOGORIČKI FESTIVAL CRAFTA: CRAFTYARD 2020.

DRAGE VELIKOGORIČANKE I VELIKOGORIČANI! PONOVNO SE DRUŽIMO!

U PETAK I SUBOTU (18. I 19.09.’20) NA TERASI I U NOVO UREĐENOM DVORIŠTU CAFFE BARA CHELO (UL. KNEZA BRANIMIRA 2) ODRŽAVA SE TREĆI VELIKOGORIČKI FESTIVAL CRAFT PIVA. OVE GODINE OČEKUJE VAS I LIVE SVIRKA.
OD PIVOVARA TU ĆE SE POJAVITI VARAŽDINSKO PIVO (VŽ), NOVA RUNDA (ZG), PULFER (ZG), ZMAJSKA PIVOVARA (ZG) ZEPPELIN BREWERY (BJ), DEVETKA (ZABOK), TE DBC (DU).

PROGRAM POČINJE U 16H (SVIRKE SU OD 20H) I TRAJE DO KAD BUDE PIVE.

S OBZIROM NA MJERE KOJE SE MIJENJAJU IZ DANA U DAN, UVIJEK POSTOJI MOGUĆNOST DA NAM STOŽER IZ SIGURNOSNIH MJERA ZABRANI ODRŽAVANJE FESTIVALA, ALI O SVEMU BUDETE OBAVIJEŠTENI NA VRIJEME.

FESTIVAL ĆE SE ODRŽATI I U SLUČAJU KIŠE.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.