Dom Perignon & Lady Gaga – suradnja začinjena humanitarnom notom

„Ono što najviše volim u svezi s ovom skulpturom jest činjenica da je stvorena s misijom. Velikodušnost ima snagu donositi promjene, a ja sam počašćena što Dom Perignon ima potrebu uzvratiti“ Lady Gaga

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:
Lady Gaga je žena 21.stoljeća koja odvažno izražava svoje stavove te donosi promjene kroz svoje umjetničko stvaralaštvo, predanost i djelovanje. Zahvaljujući zakladi „Born This Way“, neprofitnoj organizaciji koju je osnovala sa svojom majkom Cyntijom Germannottom, već 10 godina predvodnica je dijaloga o osnaživanju i dobrobiti.

Zajedno, Dom Perignon i Lady Gaga, surađuju u duhu velikodušnosti: od početka 2021. Dom Perignon pruža podršku zakladi „Born This Way“ čiji je cilj stvaranje boljeg i hrabrijeg svijeta. Kao dio te suradnje, a zajedno s Nicolom Formichettijem, kreativcem i modnim direktorom koji je konzultant za Haus of Gaga te od 2009. stvara čaroliju s Lady Gagom, nastala je ograničena serija skulptura.

Od samog začetka, Dom Perignon se obvezao darovati cjelokupnu zaradu ostvarenu prodajom skulpture zakladi „Born This Way“.

Danas Dom Perignon proširuje krug uzvraćanja te na nov način podržava ono što Lady Gaga zastupa. Kuća je osmislila dobrotvornu kampanju skupljanja sredstava s ciljem podrške zakladi „Born This Way“ i njezinoj misiji. Sudjelovanje je otvoreno na svjetskoj razini, a daje priliku za osvajanje najekskluzivnije skulpture iz linije: skulpturu N° 1, s vlastoručnim potpisom Lady Gage. Dom Perignon će darovati sva na ovaj način prikupljena sredstva u zakladu “Born This Way”. Nagradna igra je otvorena od 04/10 do 13/11 kada će biti proglašenje pobjednika.

Dom Perignon će 13/11 kada se obilježava Dan dobrote objaviti ukupnu svotu prikupljenu za zakladu “Born This Way”.


O Dom Perignon x Lady Gaga limited-edition skulpturi
Dizajn očaravajuće skulpture koja funkcionira kao veo, za Dom Perignon potpisuje Lady Gaga u suradnji s Nicolom Formichettijem. Zamišljena je tako da obgrli veličanstveni jeroboam Dom Perignon Rose iz berbe 2005.
Val obavijajuće svjetlosti koja se prelijeva u duginim bojama, reflektira pad i pokret poput neodoljive haljine. Skulptura je proizvedena u ograničenoj količini od 110 ekskluzivnih i numeriranih primjeraka koji su na upit dostupni za privatnu kupnju.

O „Born This Way“ zakladi
Zaklada Born This Way koju su osnovale i vode Lady Gaga i njezina majka Cyntia Germannotta, u središte svog interesa stavlja mentalno zdravlje mladih, radeći s njima ne bi li stvorili ljubazniji i hrabriji svijet. Služeći se metodama high impact programminga, fokus raspravama koje vode mladi, te strateškim i među-sektorskim partnerstvima, zaklada želi pokazati da je ljubaznost vrlina, te osnažiti emocije mladih i eliminirati stigmu stavljenu na temu mentalnog zdravlja. Želite li znati više o načinima na koje zaklada ohrabruje ljude da djeluju ljubazno prema sebi i svojoj zajednici, posjetite bornthisway.foundation

Dom Perignon berba 2010
Svi stvaralački procesi suočavaju se s ograničavajućim faktorima. Za Dom Perignon to je datost berbe. Bezrezervna usredotočenost da u boci bude dosljedno svjedočanstvo svake godine, neovisno o izazovima koje ona nosi. Za 2010, označavanje berbe bio je ulog pobjednika, zahvaljujući nadahnuću i vještini. Na nosu, Dom Perignon berba 2010 podsjeća na mirisnu svježinu engleskog vrta poslije kiše i raskošnost tropskih šuma. Posjeduje i dubinu zemljanih tonova koji se potvrđuju u dodiru s nepcem, ostavljajući čvrstu, dobrodošlu trajnost.

Dom Perignon berba 2006
Dom Perignon Rose je izričita izjava slobode. Slobode koja ostavlja konvencije po strani i pomiče vlastite granice, hvatajući rumenilo grozdova pinot noira u njihovoj primarnoj blistavosti, i oblikujući njegovu životnu snagu u odvažnom i samopouzdanom srazu. Zanosan miris Dom Perignona Rose iz berbe 2006, zreo i dubok, preludij je vala koji slijedi na nepcu – istovremeno svjež i čvrst ali tako sočan. Ta srčanost s nijansama senzualnosti i tajnovitosti, vodi dalje do iznenađujuće morskog, slanog završetka.

Dom Perignon x Lady Gaga Limited Editions berba 2010 i Rose berba 2006 dostupne su na web shopu Miva galerije vina i u vinotekama u Zagrebu.

www.domperignon.com
#DomPérignonXLadyGaga
IG @DomPérignonOfficial
FB @DomPérignonOffical

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.