Dobro došli u Main Square Hostel, i vjerojatno najbolju lokaciju u Zagrebu!

by Ribafish
0 komentar

Main Square Hostel smješten je u najužem središtu grada, samo nekoliko metara od glavnog zagrebačkog trga, Trga bana Josipa Jelačića!

Službena objava:

Predstavlja savršeno polazište za istraživanje Grada. Povijesna jezgra i sve važne zagrebačke znamenitosti su u blizini te ih je moguće obići pješice. MSH se nalazi u životopisnoj Tkalčičevoj ulici, poznatoj po ugodnim kafićima, malim restoranima, buticima i galerijama. Zagrepčani je od milja zovu Tkalča. Svojom arhitekturom oslikava duh staroga Zagreba, a po noći se pretvara u omiljeno mjesto za izlazak Zagrepčana i turista.


Hostel je novootvoren i moderno dizajniran. Očekuje vas puno dobre volje i raspoloženja naših zaposlenika. MSH raspolaže 51 ležajem raspoređenim po vašem ukusu i željama. Sve sobe odišu maksimalnom ugodnošću, te će te se u njima osjećati kao da prolazite životnu priču stvaranja našega hostela.


MSH svojim unutarnjim uređenjem nudi inovativniji koncept hostela. Osim očekivane i osnovne smještajne funkcije, svi dekori unutar hostela imaju i informativnu vrijednost. Interijer je zamišljen kao vodič kroz grad Zagreb. Ulazni dio i dugačak hodnik iz kojeg se granaju sobe simboliziraju tramvajsku stanicu i tramvajsku prugu koja vodi do odabranih lokaliteta grada Zagreba.

Vrata soba dekorirana su prikazima tramvaja. Oslikane tramvajske linije voze prema lokaciji koju svaka od soba ilustrira. Detalji interijera, kao i materijali koji su u interijeru korišteni, referiraju se na opremu tramvajskih stanica te urbanu opremu iz njihovog okruženja.


MSH svojim unutarnjim uređenjem nudi inovativniji koncept hostela. Osim očekivane i osnovne smještajne funkcije, svi dekori unutar hostela imaju i informativnu vrijednost. Interijer je zamišljen kao vodič kroz grad Zagreb. Ulazni dio i dugačak hodnik iz kojeg se granaju sobe simboliziraju tramvajsku stanicu i tramvajsku prugu koja vodi do odabranih lokaliteta grada Zagreba. Vrata soba dekorirana su prikazima tramvaja. Oslikane tramvajske linije voze prema lokaciji koju ilustrira svaka od soba. Detalji interijera, kao i materijali koji su u interijeru korišteni, referiraju se na opremu tramvajskih stanica te urbanu opremu iz njihovog okruženja.


Htjeli bismo još napomenuti kako osim ovog modernog hostela naš tim drži poznati lanac Srilankanskih restorana, a jedan od njih je upravo svega 200 metara udaljen od samog hostela. Restoran je prije 5 godina otvorio svoja vrata koja vas vode u egzotične krajeve te predivne zemlje koji su prožeti okusima fine hrane i mirisnih začina.

Najpoznatija terasa našeg restorana nalazi se i na najpoznatijoj zagrebačkoj ulici te na taj način mami sve nas koji se volimo tu i tamo špancirati po „Tkalči“. Usprkos pandemiji braća Brian i Clement Senaratne uspješni su poduzetnici koji vole zasukati rukave i uskočiti u kuhinju svog restorana gdje im mirisi i okusi bude sjećanja na dane provedene živeći u predivnoj dalekoj Sri Lanki.

Main Square Hostel ujedinio se s Whole Wide World hostelom koji se smatra najpoznatijim party hostelom u gradu, dok će MSH hostel koji će svojim interijerom i udobnošću svojim gostima pružati oazu mira i ispunjenosti. Braća napominju kako im je drago da se ugostitelji pomalo vraćaju u život i sretni su da mogu biti dio jedinstvene gastronomske ponude grada Zagreba.

Hostel Main Square
Tkalčićeva 7, 3. kat, Zagreb 10000
+385 1 4837 786
+385 99 3350 592
info@hostel-mainsquare.com

http://www.hostel-mainsquare.com/

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.