Deveti WineOS: Svi u Osijek na još veći, bolji i privlačniji festival vina na novoj lokaciji

U tijeku su intenzivne pripreme za deveto izdanje sajma vina, delicija i ugodnog življenja WineOS, koji će se održati na samom početku 2024. godine, točnije 12. i 13. siječnja. Najveći vinski događaj na istoku Hrvatske od svoga početka svake godine donosi novosti, poboljšanja, više poslovnih prilika, mogućnosti prezentacije i otkrivanja noviteta. Vođeni tom praksom, organizatori i u devetom izdanju ovog značajnog međunarodnog događaja nude – promjenu

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

Najveća promjena svakako je činjenica da se ponovno mijenja mjesto održavanja manifestacije sukladno rastu WineOS-a, potrebama izlagača, poslovnih i profesionalnih posjetitelja te brojne publike koja redovito pohodi ovaj vinski praznik u Osijeku. Tako će nakon Muzeja Slavonije, Esseker Centra, Muzeja Okusa i dvorane Gradski vrt, deveti WineOS biti održan na novoj lokaciji u trenutačno najmodernijem izložbenom prostoru u Slavoniji i Baranji. Riječ je o novom Gospodarskom centru smještenom u jugozapadnom dijela grada.

Gospodarski centar dovršio je prvu fazu izgradnje u sklopu kojeg je izgrađena multifunkcijska izložbeno – poslovna zgrada s približno 5.000 četvornih metara izložbenog i poslovnog prostora. WineOS će se prostirati kroz obje izložbene dvorane te na dodatnim prostorima za radionice i logistiku ukupne površine veće od 2.750 četvornih metara. U glavnom izložbenom prostoru bit će smješteno 101 izlagačko mjesto. U drugoj dvorani bit će organiziran prostor za predah i druženje svih posjetitelja te cafe bar.

Sigurni smo kako će svi koji se odazovu uživati u još jednom fantastičnom vikendu u Osijeku te da će ponijeti sa sobom mnoštvo lijepih uspomena kao što je to bilo i prethodnih godina. Stoga, vidimo se u Gospodarskom centru 12. i 13. siječnja 2024.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.