Crna ovca dobitnik nacionalne godišnje nagrade Simply the Best!

by Ribafish
0 komentar

Jedna od onih manifestacija koje treba ugravirati u kalendar onog trena kad se krenete vraćati na kopno! Svaka čast…

Službena objava:

Bašćanski festival dobio je priznanje u kategoriji eno-gastronomskih sadržaja.

Nagradu Simply the best je Crna ovca dobila za kvalitetu i kreativnost manifestacije koja svojom sadržanom raznolikošću i specifičnom gastronomskom ponudom obogaćuje atraktivnost turističke ponude destinacije. Nagrade tradicionalno dodjeljuje UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia.

Popularni festival gastronomije, popularne kulture i sporta Crna ovca, dobitnik je nagrade u kategoriji eno-gastronomski sadržaji. Time su bašćanskoj janjetini, glavnoj zvijezdi Crne ovce, i cijelom festivalu svoje priznanje odali danas na turističkoj burzi PUT, najstarijem hrvatskom B2B turističkom susretu.


Organizator Crne Ovce, Studio Conex, sponzori domaćini Turistička zajednica općine Baška i Općina Baška te glavni sponzor Valamar Riviera, kao i svi ugostitelji, putničke agencije, udruge, klubovi, prijatelji Crne ovce s područja općine Baška, ističu kako su pripreme za iduću Crnu ovcu već krenule te, kao i svake godine, imaju samo jedan cilj – nadmašiti sami sebe.

Na dodjeli nagrada u Gradcu, s baščanskom ovcom veselili su se i brojni djelatnici turističkih agencija, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva, restoraterstva i turističkih zajednica, a Crna ovca obećala im je nezaboravan provod, ako joj se pridruže iduće godine od 15. do 17. svibnja u Baški, na otoku Krku.

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.