Beli Manastir poziva na najveću fišijadu u Hrvatskoj!

by Ribafish
0 komentar

Turistička zajednica Baranje u suradnji s Gradom Belim Manastirom organizira Prvenstvo Hrvatske te Prvenstvo Baranje u kuhanju fiša koje će se održati 9. rujna 2021. Na posljednjem je natjecanju (2019. god.) svoje kuhače ukrstilo rekordnih 250 fiš-majstora, što ovo natjecanje čini najvećom Fišijadom u Hrvatskoj.

Službena objava:
Ova manifestacija nije samo kulinarsko natjecanje u pripremanju najboljeg fiša – ona predstavlja tradiciju, kulturu, destinaciju, druženje, glazbu, dobru kapljicu i dobar zalogaj. Fišijada će okupiti zaljubljenike u baranjsku gastronomiju u subotu, 4. rujna 2021. godine, s početkom u 16:00 h, u centru Belog Manastira.
Uz glavni događaj, natjecatelje i posjetitelje zabavit će prigodan sajamski program kroz trajanje manifestacije, a za glazbeni dio pobrinut će se KIT Karson, te zvijezda večeri – Lidija Bačić! Kotizacija za Fišijadu iznosi 200,00 kn te uključuje za 8 osoba: ribu, kruh, stol, drva, tanjure i pribor za jelo. Svi fiš-majstori mogu se prijaviti i putem online obrasca.

Ulaz je moguć uz prikaz COVID potvrde, potvrde o preboljenju COVID-19 u posljednjih 6 mjeseci ili uz prikaz negativnog testa, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Testiranje će biti omogućeno na ulazu u prostor Fišijade po cijeni od 80,00 kn od 12:00 h do 17:00 h.

Za sve dodatne informacije www.tzbaranje.hr | Visit Baranja ili nas kontaktirajte na 031/702080 | info@tzbaranje.hr

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.