Beer Bash 2023 – 10 godina Nove Runde, Zabok, subota 15. srpanj 2023. u 15:00!

NOVA RUNDA je rođena 28.06.2013. godine, a od tada je iza nje više od 100 različitih proizvedenih piva i poslovanje koje više nije orijentirano samo na domaće hrvatsko tržište, već i na 12 + europskih zemalja te nedavno i na Kinu! U to ime, naletite u Zabok na totalni tulum!

by Ribafish
0 komentar

Htio sam napisati nešto pametno uz Rundinu objavu na Fejsu, ali ću ipak samo dodati – vidimo se u Zaboku!

Službena objava:
Ovo je tek drugi Beer Bash u Zaboku, a već nosi jedno veliko obilježje. 2013. godine se par omladinaca drznulo otvoriti firmu, koja će predstavljati njihovu viziju novog vala hrvatskog pivskog tržišta budućnosti. Znali su da moraju omogućiti izbor na tada ustajalom pivskom tržištu dominiranom industrijskim lagerima te omogućiti narodu druge pivske stilove.

NOVA RUNDA je rođena 28.06.2013. godine, a od tada je iza nje više od 100 različitih proizvedenih piva i poslovanje koje više nije orijentirano samo na domaće hrvatsko tržište, već i na 12 + europskih zemalja te nedavno i na Kinu! Rasli smo polako ovih 10 godina, uvijek vjerni našoj filozofiji hladnog lanca i točenog piva te uz naše partnere, barove i beer shopove te vas, naše konzumente, uspješno smo promijenili hrvatsku pivsku sliku!

Ovim putem vas pozivamo da zajedno proslavimo ovu pivsku dekadu, decenijum iliti 10-godišnjicu našeg kreativnog zabočkog manufaktornog pogona tekućih hmeljnih napitaka. U subotu, 15.07.2023. od 15h će biti otvorena naša pivovara u Zaboku i ovaj put će biti besplatan upad. Vi samo trebate doći i dobro profeštati s nama početak nove velike ere!!! #NismoViseStartup

Što vas očekuje?

TEKUĆINA
Tekućih problema neće biti jer će sve linije u pivovari puštati pivo. Kad kažemo sve linije, možete očekivati više od 30 različitih piva!!! Većinom svi pivski stilovi će biti obuhvaćeni na pipama, znači od relativno ljetnih laganijih stilova pa do beštija preko 8% alkohola

HRANILIŠTE
Ovaj put u goste nam dolazi poznata ekipa BBQ Hot Yard – projekt nastao iz ljubavi prema hrani, primarno prema BBQ načinu pripreme iste. Ljudima žele pokazati da BBQ nije isto što je roštilj u našim krajevima, nego da to može biti puno više!!!

Koncerti

STONEBRIDE
Stonebride kao snažna podloga na europskoj glazbenoj sceni djeluje od zime 2005. g. Inovativnim pristupom rock glazbi miješajući je s raznim drugim (pod) žanrovima kao što su psych, stoner, alternative, prog, sludge, doom ili grunge kroje vlastiti glazbeni put skoro 17 godina . Mjesečne te kratke turneje uz klupske i festivalske nastupe uz direktno dijeljenje pozornica kao izravna podrška žanrovski utjecajnim bendovima poput : Monster Magnet, Karma To Burn, Kyuss Lives!, Yawning Man, Elder, Black Math Horseman, True Widow , Stinking Lizaveta, Mos Generator, Suma, Colour Haze, Glowsun, 1000 Mods, Truckfighters, Dopelord, Toner Low, Gold, Vokonis, Opium Lord, Seven That Spells, Methadone Skies, Lonely Kamel, Tombstones, Giobia, Zippo i mnoge druge koje su susreli na svom putu , etablirali su Stonebride kao snažan entitet koji zvukom, pristupom i glazbom trebate iznova doživjeti uživo što više puta.

BLUZZY THREESOME
Sisački četveročlani bend Bluzy Threesome je rođen na prvi april. Neizmjerno vole humor, ali unatoč prethodnoj rečenici, nisu šala niti slučajnost. Da teško industrijsko mjesto radnje na izdisaju može izroditi melankolični glazbeni senzibilitet nije nikakvo čudo s obzirom na to da su bluesom odgajani gledajući jedan od ponajboljih blues i jazz festivala u zemlji, onaj u gradu na tri rijeke. Odlučili su suvereno zavladati brojnim binama u Hrvatskoj i regiji šireći tako ljubav prema blues i rock glazbi. Stjecali su prijatelje od Paga do Krapine, od Beograda i Novog Sada do Prnjavora i Gradiške u BiH, te stekli i neke internacionalne prijatelje, kolege i suradnje sudjelovanjem na međunarodnom blues natjecanju. Modne revije i polumaratoni te blues kampovi i brojni pubovi, … Ponosni su na vezu s publikom koju su na svima od tih mjesta stekli, a naročito vole što su nekima od njih ukrali srce malo jače pa se na njihove opetovane pozive uvijek rado vraćaju. Nakon polufinala u Memphisu ih čeka i europski blues challenge gdje će predstaviti svoj autorski rad i našu zemlju te prvenstveno njihov grad, Sisak!

GLAZBENI SESSION BY UPRAVA
Nakon svirke, uprava kao i prošle godine sjeda u glazbeni kokpit. Bit će za svakoga nešto, od Americane, Punka, Disca, Popa, Proga, Dooma, Stonera, ma svega…

15.07.2023, Od 15h, Beer Bash 2023, ZABOK! See Ya!!!!!!

Event: https://www.facebook.com/events/279047648131184?ref=newsfeed

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.