Badass Barley Malt: U Novoj Gradiški otvoren Badass corner!

Ako želite kuhati, odnosno variti svoje pivo, najbolja je preporuka da to napravite uz korištenje slada Badass Barley Malt iz Nove Gradiške. Bili smo im u posjetu, jeli gulaš Mate Jankovića i pili vrhunske craftove!

by Ribafish
0 komentar

Prije dvije i pol godine na hrvatsko je tržište lansiran brend Badass Barley Malt tvrtke Slavonija Slad d.o.o., koji nudi četiri vrste baznih sladova, koji su neophodni za veliku većinu današnjih kvalitetnih piva.

Najbitnija je činjenica da ovdje klija i obrađuje se isključivo hrvatski ječam, što su prepoznali brojni crafteri iz zemlje i regije, pa ga nalazimo u pivima Varionice, Zmajske pivovare, Medvedgrada, Primariusa… Sladara je dio belgijske kompanije Boortmalt pa uz bazne sladove u ponudi imaju i specijalne sladove sestrinskih brendova.


“Kako bismo zaokružili cijelu priču i približili se svijetu crafta odlučili smo preurediti jedan od postojećih objekata u krugu tvornice u craft centar ili kako ga mi volimo zvati Badass craft corner koje će biti nezaobilazna točka za sve naše kupce i ljubitelje craft piva.” Rekla nam je domaćica eventa Ljubica Vukelić Šajfar, regionalna voditeljica prodaje Badass Barley Malta.


I tako su konačno 28.10.2021. na samom ulasku u Novu Gradišku otvorena vrata Badass cornera. “Uz otvorenje smo organizirali i craft festival imena Crafty & Badass u crnom šatoru (700 m2) smještenom u krugu tvornice. Tamo je svaki posjetitelj uz odličnu hranu domaćih majstora kuhinje uključujući chefa Matu Jankovića (stout stew), fantastičan rock band Facekillers te brdo pivara iz regije mogao u unikatnoj festivalskoj čaši probati craft piva proizvedena od Badass sladova na 24 pipe.”


Pili smo tako craftove iz pivovara: Varionica, Zmajska pivovara, Medvedgrad,Grif, Funky, 5th Element, Primarius, Varaždinska, Bošnjak, Celtic, Bad Brother, Morning Star, 3bir, Ker, Beercuz, Joks, Brauhaus Bruder, RazBeerBriga i Slavonica. Mene je oduševilo pivo s dunjom i naziv Hopile.

Uglavnom, sjajan party, jedva čekamo reprizu u uvjetima u kojima će nas smjeti i moći biti puno više.


Više od stotinu i pedeset ljudi je na kraju skakalo uz čisti rock slovensko-požeškog benda, pijuckalo blago u čaši i još jače se vezalo za ovaj premium proizvod s kojim su neka piva stvarno bolja. Pijte craft!

Za vašu prvu vreću slada, javite se na:

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.