AlmaBura prva u Hrvatskoj nudi uslugu osobnog vinskog brokera

Ova bi usluga trebala obogatiti jahtaško iskustvo na Jadranu i pridonijeti procesu „premiumizacije“ hrvatskih vina

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

AlmaBura nudi uslugu osobnog vinskog brokera klijentima izravno ili preko agencija koje posluju u segmentu nautičkog turizma. Svrha je zainteresiranim posjetiteljima pružiti lakši pristup hrvatskim vinima uz personalizirano vodstvo i odabir prilagođen ukusu klijenta.

AlmaBura je nova, jedinstvena usluga iza koje stoje Charine Tan, sutkinja na vinskim natjecanjima i koautorica knjige Cracking Croatian Wine, te Ana Hozjan, konzultantica za marketing vina.

Kako bi se upustili u ovo iskustvo krojeno po mjeri, korisnici će najprije ispuniti petominutni upitnik, nakon kojeg će uslijediti dva poziva s AlmaBurinim timom da bi se dodatno identificirale vinske preferencije svakoga pojedinog klijenta. AlmaBurin će tim zatim pribaviti vina i dostaviti ih u marinu po izboru kupca ili na željenu adresu. Ova se ekskluzivna usluga također može proširiti i na druga gastronomska iskustva, primjerice organizaciju potrage za tartufima, posjete vinarijama, kušanje maslinovih ulja ili sljubljivanja hrane i vina na brodu.

“Tijekom proteklih nekoliko godina, dobili smo niz upita gostiju s A liste koji žele naučiti više o hrvatskim vinima, ali ne znaju odakle krenuti, što isprobati, pa ni što očekivati. Često žele određeni šampanjac ili druga kultna vina koja obično nisu zastupljena u ponudi tvrtki koje se bave opskrbom plovila. Cilj nam je pružiti maksimum gostima u ovom segmentu i pretvoriti ih u ambasadore najfinijih hrvatskih vina i gastronomije”, rekla je Ana Hozjan.

U suradnji s tvrtkom MMK Systems, liderom u svijetu sustava za rezervacije čarter plovila, uslugu osobnoga vinskog brokera učinit ćemo dostupnom na njihovoj platformi Booking Manager. Tako će ju svojim klijentima moći ponuditi i njihovi brojni klijenti, agencije i čarteri.

“Ovo partnerstvo u skladu je s predanošću obiju tvrtki da prošire, obogate i personaliziraju iskustvo svojih klijenata”, kaže nam Martina Hršak, operativna direktorica u tvrtki MMK Systems.

Trendovi u industriji upućuju na rastuću potražnju za tematskim i individualno krojenim putovanjima. Personalizirana usluga, osim što diversificira, ujedno podiže kvalitetu ponude te pruža prostor za rast i tržišno pozicioniranje brenda u nautičkoj industriji.

“Cilj nam je ponuditi personalizirano vinsko i gastronomsko iskustvo, u pravom kulturološkom kontekstu, kako bismo pomogli hrvatskoj nautičkoj industriji da kreira drugačiji doživljaj za klijenta. Fokusiranjem na čarter goste pomažemo i hrvatskim vinarijama da iskoriste globalni trend rasta zanimanja za ekskluzivnija vina“, rekla je Charine Tan.

Za više informacija o usluzi koju nudi AlmaBura, posjetite: https://almabura.com.

Mundus Vini 2023 Summertasting

AlmaBura

AlmaBura je marketinška agencija s fokusom na nautičku, gastronomsku i vinsku industriju. Brendovima pomažemo u aktivaciji i zadržavanju klijenata kreiranjem marketinških strategija i jedinstvenoga korisničkog iskustva.

MMK Systems

MMK Systems je tvrtka koja stoji iza Booking Managera, najvećega svjetskog sustava online rezervacija čarter plovila, s više od 1000 integriranih čarter flota. Više od 5000 čarter agenata svakodnevno se služi platformom MMK booking za rezervaciju 10.000 jahti na 500 destinacija. Kao tržišni lider, MMK u središte pozornosti stavlja inovacije i pružanje najboljega korisničkog iskustva uz iznimnu korisničku podršku.

 

Foto: Jacob Lund, Sergii Gulenok, AD LUMINA

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.