11. izdanje festivala PINK DAY Zagreb održat će se 20. travnja u Laubi!

Jedini hrvatski festival ružičastih vina PINK DAY Zagreb pripremio je i ovoga puta bogat i raznolik program s čak osam radionica i Masterclassova, a ovogodišnja zemlja partner festivala je Mađarska

by Ribafish
0 komentar

Službena objava:

Programi će se održavati i u tjednu prije festivala 16. i 17. travnja. Masterclass „Roséi novog svijeta“powered by PBZ Card Premium Visa & Nexi zakazani su za 16.4. u Bornstein wine baru, a 17. travnja slijedi nekoliko izvrsnih radionica u Mađarskom kulturnom centru – Institut Liszt na Europskom trgu: Masterclass „Mađarski roséi“ powered by Mađarsko veleposlanstvo; radionica “Elegancija roséa: vina Belje i slastice u društvu Roberta Hromalića“powered by Belje te radionica „Sve o jednoj čaši“powered by Riedel.

11. PINK DAY Zagreb festival održat će se u Laubi u subotu 20. travnja od 11 do 20 sati, gdje će biti prisutno više od 100 etiketa rosé vina iz Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Srbije, Italije, Francuske…..kao i izlagači maslinova ulja na Green in Pink“ powered by HTZ festivalu , te izlagači na mini festivalu „Pink Mixology“ gdje će posjetitelji moći kušati ružičaste koktele.

Tijekom festivala 20. travnja u Laubi će se održati nekoliko radionica: radionica „Maslinova ulja“ powered by JGL, zatim masterclass „All About Rosé: Katherine Cole“ – powered by HTZ, koji će održati posebna gošća Katherine Cole koja stiže iz Amerike a svojom knjigom „Rosé All Day“ je pokrenula svojevrsnu svjetsku „ružičastu vinsku revoluciju“. Radionica Pink mixology“powered by Rossi bavi se pink koktelima, a u tu je i zanimljiv Okrugli stol10 godina vrhunskog maslinarstva u Hrvatskoj“ – powered by HGK, koji moderira poznata „lovkinja“ Morana Zibar. Službena voda festivala Römerquelle pripremit će udoban Ikea lounge u kojem će se posjetitelji moći odmoriti uz Römerquelle vodu. PINK DAY Zagreb festival će i ove godine nagraditi najljepša izlagačka mjesta, pa ne će Lauba tijekom festivala opet biti okupana rosé detaljima, cvijećem, balonima i ukrasima… a za nagrade najkreativnijih izlagača pobrinuli su se partneri festivala; Embassy koji će darovati pink gradski bicikl, Croatia by the glass osigurava izlet u jednu divnu vinariju, Riedel čaše osigurava Miva Galerija vina a tu je i Ikea paket s posebno izabranim roza artiklima.

Više informacija o radionicama i prijava na tomislav@croatiabytheglass.com a sve o rasporedu festivala, izlagačima i partnerima na društvenim mrežama Pink Day – IG i FB kao i na stranici www.pinkdayzagreb.com

Masterclass:

BORNSTEIN, utorak 16.4.2024. u 18.00 sati
Masterclass „Roséi novog svijeta“ powered by PBZ Premium Visa & Nexi (40 eura)

Mađarski kulturni centar INSTITUT LISZT, srijeda 17.4.2024.
16.00 sati Masterclass: „Mađarski roséi“ powered by Mađarsko Veleposlanstvo (30 EUR)
17.30 sati Radionica: „Elegancija Roséa“ Vina Belje i slastice u društvu Roberta Hromalića powered by Belje (25 EUR)
19.00 sati Radionica: „Sve o jednoj čaši“ powered by RIEDEL + izabrani roséi (25 EUR)

LAUBA 20.04.2024.
GREEN IN PINK powered by HTZ
12.00 sati Radionica Maslinova ulja powered by JGL
(15 EUR)

13.30 sati Masterclass: „All About Rosé“ Katherine Cole“ powered by HTZ (30 EUR)
15.00 sati Radionica: „Pink Mixology“ powered by Rossi (15 EUR)
16.30 Okrugli stol „10 godina vrhunskog maslinarstva“ u Hrvatskoj powered by HGK (slobodan ulaz)

I ovo bi vam se moglo svidjeti

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.