Želim s Ribom u Cineplexx!!!

by Ribafish
4 komentara

Želim s Ribom u Cineplexx!!!

Meni je kino uvijek bilo nekako seksi… Otkad sam s prvom curom otišao u kino (a da to nije bio Vlak u Snijegu, Zimzelen ili Boško Buha sa školom), nekako sam se nadao tihoj ali potpunoj perverziji. No, najvlažniji moment koji sam doživio je bio onaj kad se jedna potencijalna rasplakala kad je ono ubilo Unkasa u Posljednjem Mohikancu. Pa sam imao slinu na ramenu…
Velika je nada zatinjala pojavom ljubavnih sjedala, ali tada sam već bio u dubokoj vezi koju ne bi rasplamsalo ni gledanje “Jenne i Tare u klinču s Roccom i onim suludim Meksikancem 2”. S prvom sljedećom s kojoj sam zakupio ta mjesta bez pregrade u sredini (zašto takvih nema u avionima, ufff), ruka mi je sama skliznula u pola romantične komedije na njenu prokleto dugu nogu zaštićenu samo sa 75 dena. Koji su se uz ljubav moje zanoktice i samo njoj čujnog zlokobnog zvuka pretvorili u nešto manje dena jer sam joj poderao očicu, a samim time i šanse za uzvodnim napredovanjem.

Najgore je iskustvo ipak bilo kad smo ja i jedna teta išli uzbuđivati ili spašavati vezu tako da smo na NJEN nagovor išli u opskurno kino gledati pravi pravcati pornić. Ja u dugom kaputu, ona u baloneru i minici. I aproksimativno 140 vojnika u SMB šinjelima, što nije bilo planirano, pa smo ubrzo izletjeli, nismo ni popis glavnih uloga vidjeli…

S vremenom sam skužio da mučim svoju djevojku ako je vodim na vulgarnu komediju, ona muči mene ako idemo na romantičnu ljigu, i da mi opće nije do pipkanja ako me stvarno zanima film. Sve dok nisam shvatio da se svemu treba veseliti u svoje vrijeme i da se apsolutno sve na svijetu može prihvatiti s veseljem ako se dogovoriš sam sa sobom da ćeš se veselit sitnicama. I ne povređivati ljude oko sebe, nego ih na neki benigan način probati dignuti.

Naime, nedavno mi se dogodila jedna ružna stvar, i umjesto da olajavam, teoretiziram zavjere i kukam, odlučio sam – voditi 80 žena u kino na romantičnu komediju samo takvu (uz čašu šampanjca i primjerak najpopularnijeg ženskog časopisa, sve besplatno)! Od vas se samo očekuje da se fino skockate, odjenete dobru volju i pripremite na jednu milenijumsku fotku – Riba i 80 hajd… žena. Dakle, vaši frajeri gledaju tekmu u birtiji, mi suzimo i histeriziramo na filmić i dodajemo si maramice!

Film

28.6. u 20.00 sati u kinu “Cineplexx Centar Kaptol” počinje projekcija filma. Morate doći pola sata ranije i to samo u slučaju da ste žensko, da ste lajkale stranicu Cineplexxa, i da ste mejlom na ribafish@gmail.com bez slike i s godinom rođenja (da izbjegnemo maloljetnice i Žužice) predbilježile za jednu, dvije ili čak tri karte. S dvije frendice je duplo bolja zeka! E-mailove šaljite do 26.6. u 00:00, nakon toga se prijave više ne priznaju. Obavezno u predmet e-maila napišite nešto prepoznatljivo npr. “Želim s Ribom u Cineplexx”. Ili “Ribino rame najbolje upija”, a može i haiku! 26.6. radim listu dobitnica i mailom odgovaram curama koje idu u kino i to s koliko karata.

Ma u biti se ni ne morate skockat, neću ni ja, a baš bi bilo fora da totalno napunimo kino! Javite se što prije, četvrtak je kao stvoren za kino i Cineplexx, neka tulum počne!

(Autor: Promo – ali vjerujte mi na riječ da neću ne reć ako mi nešto neće valjat)

I ovo bi vam se moglo svidjeti

4 komentara

Recimo NE ženama 21 lipnja, 2012 - 13:55

Eto, ja kažem “Recimo NE ženama”, a ti kažeš da i to 80 žena.

Odgovori
Recimo NE ženama 21 lipnja, 2012 - 13:57

I sad se treba naći jedna žena koja će povesti 80 momaka u najveću birtijetinu univerzuma i vrtit runde i držat momke dok povraćaju.

Odgovori
Ribafish 22 lipnja, 2012 - 07:07

ljudi, popunilo se!!! nema više prijava. falaaaa!

Odgovori
SYLVIJA 23 lipnja, 2012 - 21:50

a zašto bi išle sa tobom u kino btw!!?

Odgovori

Ostavite komentar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.